To uker på Kreta: 1.195 kroner!

Her er ukens beste reisekupp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter uker med regn er det mange som føler for å dra til sydeligere strøk, men den siste tiden har sydenbillettene vært dyre.

Skal du ha billige billetter nå, må du nok belage deg på å reise i midten av august. Til gjengjeld kan du gjøre et skikkelig kupp, for bilettprisene er på vei ned.

Full oversikt over billige sydenturer:
 • Kun fly
 • Fly og hotell
 • Foto: Daniel Aguilar
  Foto: Daniel Aguilar Vis mer

  De billigste billettene vi fant denne uken går til Kreta. For eksempel kan du få en tur til populære Heraklion i midten av august for 1.195 kroner, avreise fra Oslo. Er du rask og får tak i disse billettene, kan du velge mellom en eller to ukers ferie, flybillettene koster det samme.


  Ønsker du å bestille hotell i samme slengen, frister Ving med en ukes opphold på uspesifisert bosted i Heraklion for 1.695 kroner. Denne turen går fra Oslo. Reiser du fra Bergen kan du få en tilsvarende tur til Chania (også på Kreta) for bare 1.495 kroner, med Star Tour.

  Om Kreta ikke er stedet for deg finnes det også billige turer til andre varme destinasjoner. En tur fra Stavanger til Tyrkia koster for eksempel litt under 1.900 kroner for flybillettene. Eller hva med en tur fra Bergen eller Oslo til Mallorca for drøyt 2.000 kroner, hotell inkludert?

  Full oversikt over billige sydenturer:
 • Kun fly
 • Fly og hotell
 • Les også:
  1. Kreta er best!
  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!