To uker i India for 2.995

Dropp standardsyden, ferie i India koster bare litt mer.

Ukens reisefavoritt er en superbillig toukers til Goa i India. Sjelden kan du komme deg så langt avgårde for så få kroner. Men om ikke krydderlandet frister, finner vi også billige reiser til både Alpene og Syden denne uken.

Nok av kanari og lignende?

Har du sett deg mett på de mest ordinære sydendestinasjonene, kan du slippe nesten like billig unna med en reise til eksotiske India. Vi finner avreise den 22. februar fra Oslo med Ving, der du for kun flybilletten betaler 2.995 kroner. Billigere blir det knappest! Og å bo og leve i India koster ikke mye, så her har du sjansen til å få en ekstremt billig ferie på et sted ikke alle naboene har besøkt.

Vil du ha med bosted i pakkeprisen, finner du flere altenativer under.

 Foto: Gisela Royo
Foto: Gisela Royo Vis mer


>> Indiaferie i to uker får du nå for kun 4.495 kroner - med overnatting! Se dette og flere eksotiske reisekupp.

Vinter i Alpene

Snøforholdene i Alpene er varierende, men frister det med en visitt til Europas tak, finnes det restplasser også til slike destinasjoner, både i Italia, Frankrike og Østerrike.

>>10 dager i Alpene fra 2.500 kroner.

Og så litt for deg som rett og slett vil til Syden

Frister verken det eksotiske eller ekstra vinterpåfyll, er restplasser til mer ordinære sydendestinasjoner tilgjengelig også. Aller billigst kommer du deg til vakre Madeira. Øya som hører til Portugal, er det fortsatt mange som ikke har fått plugget på "har-sett" kartet sitt, og nå kommer du deg dit fra Oslo for kun 1.995 kroner, eller for 2.495 om du vil ha hotell med i pakkeprisen. Avreise allerede mandag 19. februar med Ving.

Artikkelen fortsetter under annonsen

>> Se flere sydenkupp fra hele landet her.

Følg med på restplasser selv ved å klikke på denne lenken.