To tusenlapper til Syden

Påskeferie like rundt hjørnet - og reisekuppene henger ikke på hver gren. Vent med ferien til etter påske er det beste tipset.

De billigste reisene inkluderer kun flybilletten.
De billigste reisene inkluderer kun flybilletten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mer enn dobbelt så dyrt for biligste reise fra Norge som fra Sverige. Det er den bitre pillen du som kjøper restplasser nå må svelge, om du ikke kan ta veien over kjølen etter reisekupp. Men de svenske prisene inkluderer ikke hotell i de laveste prisklassene, så bosted må du fikse selv. Aller billigst er det om du drøyer turen til etter påske.

Vil du følge med på prisene, gjør du det enkelt med DinSides restplassoversikt. Her kan du selv spesifisere når, hvorfra og hvortil du vil reise, og få priser både fra Norge og Sverige.

Under 1.000 SEK

Svenskene slår oss jevnt over hele året på pris. Nå kan du slå til på flyturer sydover i Europa for 995 svenske kroner. De billigste turene går til Roma og Barcelona fra Stockholm og Göteborg.

 • Ti svenske under 2.000 SEK.
 • Fly og hotell

  Det er litt styr å skaffe hotell på korte ferier. Vil du ha full pakke, må du nå ut med 2.500 kroner og oppover. Det gjelder både fra Norge og Sverige. Men da får du både reise og hotell, og det er ikke spesielt høye priser.

  Eksotiske reisemål koster, men frister kanskje også?
  Eksotiske reisemål koster, men frister kanskje også? Vis mer
  [Ugjyldig objekt (NAV)]

 • Tur med fly og hotell fra Norge.

 • Tur med fly og hotell fra Sverige.
 • Fortsatt billig til USA

  Prisene til USA har ikke blitt de samme som før 11. september. Fortsatt finner du flyturer til statene for like over 3.000 kroner, og det er ikke mer enn en drøy innenlands fullprisbillett. Vi finner også noen greie priser til eksotiske reisemål som Maldivene og Mauritius.

 • Langt avgårde - sjekk gode tilbud her
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!