Tips til bosted i Patong


Hei,
vi er 2 voksne og 2 jenter på 16 og 18 år, som planlegger å bo i Patong i en mnd. Vi har vært der før (2001 og 2003) og likte oss veldig godt!

Det vi lurte på var om du hadde noen forslag på hotell eller leilighet som er renslige, bra, grei beliggenhet i forhold til stranda, og til en overkommelig pris (10.000-15.000 kroner inkl. frokost og avgifter).

Vi har søkt en del på nettet, men det er ikke så lett å finne det rette, hvis du hadde noen forslag hadde det vært topp!

Med vennlig hilsen

Thaivenn Lars fra Halden


Hei Lars

Etter hva jeg forstår, er dere interesserte i to soverom eller to leiligheter. Jeg tror det blir vanskelig å finne noen leilighet med to soverom via internett; de fleste som har samme ønsker som dere, bruker nok å ta inn på hotell noen dager først og siden lete opp et bra sted. Det finnes ganske mye å velge i (dog kanskje ikke med 2 soverom), men det er for det meste private eiere og de samarbeider nesten kun med "walking people".

Et hotell/gjestehus som ikke er så dumt, er Toy Residence på Nanai Road (tredje gate fra stranden regnet): www.phuket-toyresidence.com

Travellers Corner/Kenneth

>> Videre til neste spørsmål

Har du andre spørsmål om Thailand du gjerne skulle hatt svar på? Små eller store ting - Kenneth Landerberg svarer gjerne. Send dine spørsmål til [email protected], merk e-posten "Thailand-spørsmål".