Drosje: Et transportalternativ i London i disse dager.
Drosje: Et transportalternativ i London i disse dager.Vis mer

Tips for Londonturen

Skal du til London nå, i dagene etter terroraksjonene? Her er oppdaterte tips om hvordan du best tar deg frem i den britiske hovedstaden.

Britene tar fortsatt undergrunnsbanen og bussene, de vil ikke la terroristene kue seg. Samtidig advarer enkelte bedrifter og land sine ansatte i Storbritannia om å holde seg unna Londons kollektive transportsystemer. Så hva gjør du om du skal besøke London i disse dager?

Norske myndigheter har ikke utstedet spesielle reiseråd for deg som skal til London. UD oppfordrer nordmenn som reiser til London om å holde seg orientert om utviklingen, og følge råd og anvisninger fra britiske myndigheter.

Offentlig informasjon

Transport for London:
Her finner du oppdatert informasjon om hvilke linjer som går og eventuelt ikke går, samt sikkerhetstips for reiser på undergrunnsbanen. Informasjon både fra undergrunnen, togene, bussene og båttransportjenestene.

Du vil også finne tips om Londondrosjer og sykler som er alternative fremkomstmidler for besøkende i storbyen.

Metropolitan Police Service:
Siste nytt fra politiet om blant annet etterforskningen av terroraksjonene.

Mayor of London:
Londons ordfører og hans stab holder deg informert via sine nettsider.

Den norske ambassaden i London:
Ambassaden informerer om situasjonen på sine nettsider.

Generell informasjon

Visit London:
Hos Visit London finner du det du trenger av informasjon om byen; hva gjelder shopping, spise ute, drikke ute, uteliv, sport, budsjettreiser, attraksjoner etc. Også kart med tips fra kjente bysbarn og informasjon om London Pass mellom annet.

Mer fra London i DinSides arkiver