<B>PENGER Å SPARE:</B> Med nettjenesten Tingo kan du fort spare noen kroner på hotellrommet ditt. Foto: Panthermedia.net/ill.
PENGER Å SPARE: Med nettjenesten Tingo kan du fort spare noen kroner på hotellrommet ditt. Foto: Panthermedia.net/ill.Vis mer

Tingo gjør booking-jobben for deg

Smart nettjeneste som overvåker prisene, og deretter tar affære, slik at du sparer penger.

Noen vil mene at det er enklere å bruke boksehansker til å tre en remse kokt spagetti gjennom hullet på en synål, enn det er å gjette hva et hotellrom koster fra dag til dag.

Prisene svinger tidvis voldsomt, gjerne i takt med årstider, store arrangementer som messer og konferanser, klima, etterspørsel, hvor lang tid i forveien bestillingen foretas, og en hel haug med variabler som menigmann ikke uten videre kjenner til.

Overvåker prisene

Folkene bak nettjenesten Tingo vet naturligvis dette, men de vet også at folk flest ikke orker følge med på hotellprisene etter at årets ferie er booket. Det er derfor de har laget denne smarte tjenesten.

Den gjør nettopp det du ikke gidder: følger hotellprisene.

Poenget er at du må bruke Tingo til å bestille hotellet ditt. De har en egen søkemotor som du vil kjenne igjen fra andre tjenester der en kan bestille hotell, men du kan begrense søket ditt i etterkant, for eksempel ved å matche det mot karakterene fra velkjente Tripadvisor.com, eller ved å ta hensyn til pris, beliggenhet, komfort og så videre.

Etter at du har funnet hotellet ditt, og bestillingen er gjennomført, vil Tingo overvåke prisen for akkurat ditt rom helt fram til ankomstdato. Synker totalprisen blir rommet automatisk avbestilt, før det, nesten i samme øyeblikk, bestilles på ny, men nå altså til den lavere prisen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo er med

Du skal ikke måtte behøve gjøre noe for å få refundert pengene du allerede har betalt (gitt at hotellet faktisk belaster betalingskortet ditt før ankomst, det er det nemlig ikke alle som gjør), og du får en epost hver gang prisen synker.

Tjenesten har god tilgang til hoteller i de fleste store byene Folk Flest liker å reise til, inkludert London, Paris, New York og Roma, men også en by som Oslo er representert med rundt 37 hoteller som støtter returordningen.

Du finner Tingo her.