Tilbyr 366 hotellrom til 1 krone

Park Inn by Radisson Oslo Airport feirer ett år.

Hvis du er rask på labben, kan du overnatte på Park Inn Oslo Airport til bare en krone.  Foto: Park Inn by Radisson Oslo Airport
Hvis du er rask på labben, kan du overnatte på Park Inn Oslo Airport til bare en krone. Foto: Park Inn by Radisson Oslo Airport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra midnatt onsdag 21. september 2011 kan det lønne seg å være pålogget Facebook. I hvert fall hvis du ønsker ekstremt billig overnatting i hovedstaden. Da legger nemlig Park Inn by Radisson Oslo Airport ut 366 hotellrom til 1 krone.

– Gjestene setter utrolig stor pris på hotellet, og tilbakemeldingene har vært overveldende. Nå synes vi det er ekstra stas å vise at vi setter stor pris på gjestene. Det er derfor veldig hyggelig å kunne feire jubileet ved å nesten gi bort en overnatting, sier Per R. Svendsen, hotelldirektør, i en pressemelding.


Hotellet har hatt 76.243 overnattingsgjester og 61.456 konferansedeltakere siden oppstart.

Les også: Kan du stole på hotellsafen? Se video!

Et 1-kroners rom per dag

– Det finnes tilgjengelig ett rom per dag i ett år fremover, som kun er tilgjengelig for reservasjon i ett døgn, sier Angelica Montez de Oca, hotellets PR- og kommunikasjonssansvarlig.

Videre forteller hun at gjestene kan bestille et rom per person for en natt, og kan selv velge om de ønsker å være en eller to personer på rommet.

Ordinær pris for overnatting i ukedag på dobbeltrom er 1.495 kroner, mens overnatting i helgen på dobbeltrom er 1.095 kroner.

«Vi feirer 1 år!! Våre gjester får i dag deilig kake, spennende smoothies og geléshot! Bli med på feiring du også og delta på konkurransen vår :-) Vær også klar til å kjøpe hotellrom til kr 1,-, salget åpner i natt kl 00.00!» skriver Park Inn Oslo Airport på sin Facebook-side.