Hvis du er rask på labben, kan du overnatte på Park Inn Oslo Airport til bare en krone.  Foto: Park Inn by Radisson Oslo Airport
Hvis du er rask på labben, kan du overnatte på Park Inn Oslo Airport til bare en krone. Foto: Park Inn by Radisson Oslo AirportVis mer

Tilbyr 366 hotellrom til 1 krone

Park Inn by Radisson Oslo Airport feirer ett år.

Fra midnatt onsdag 21. september 2011 kan det lønne seg å være pålogget Facebook. I hvert fall hvis du ønsker ekstremt billig overnatting i hovedstaden. Da legger nemlig Park Inn by Radisson Oslo Airport ut 366 hotellrom til 1 krone.

– Gjestene setter utrolig stor pris på hotellet, og tilbakemeldingene har vært overveldende. Nå synes vi det er ekstra stas å vise at vi setter stor pris på gjestene. Det er derfor veldig hyggelig å kunne feire jubileet ved å nesten gi bort en overnatting, sier Per R. Svendsen, hotelldirektør, i en pressemelding.


Hotellet har hatt 76.243 overnattingsgjester og 61.456 konferansedeltakere siden oppstart.

Les også: Kan du stole på hotellsafen? Se video!

Et 1-kroners rom per dag

– Det finnes tilgjengelig ett rom per dag i ett år fremover, som kun er tilgjengelig for reservasjon i ett døgn, sier Angelica Montez de Oca, hotellets PR- og kommunikasjonssansvarlig.

Videre forteller hun at gjestene kan bestille et rom per person for en natt, og kan selv velge om de ønsker å være en eller to personer på rommet.

Ordinær pris for overnatting i ukedag på dobbeltrom er 1.495 kroner, mens overnatting i helgen på dobbeltrom er 1.095 kroner.

«Vi feirer 1 år!! Våre gjester får i dag deilig kake, spennende smoothies og geléshot! Bli med på feiring du også og delta på konkurransen vår :-) Vær også klar til å kjøpe hotellrom til kr 1,-, salget åpner i natt kl 00.00!» skriver Park Inn Oslo Airport på sin Facebook-side.

Artikkelen fortsetter under annonsen