SALG PÅ FLY OG TOG: Nå kan du gjøre et kupp! Foto: SAS/Widerøe/Norwegian/NSB
SALG PÅ FLY OG TOG: Nå kan du gjøre et kupp! Foto: SAS/Widerøe/Norwegian/NSBVis mer

Tilbud på Norgesreiser

Fly eller tog? Nå kan du gjøre et kupp!

Planlegger du en Norgesreise i løpet av året? Da gjelder det å følge med nå. Fredag 12. august la nemlig NSB ut 100.000 ekstra Miniprisbilletter til kroner 199.

– Billettene spres på alle våre avganger, men du gjør lurt i å være tidlig ute for å få de mest attraktive billettene. Prinsippet er enkelt: Førstemann til mølla, skriver NSB i et nyhetsbrev.

Salgsperioden er fra 15. august til 26. august, mens reiseperioden er fra 1. september til 31. oktober.

– Vi gjør oppmerksom på at ved populære togavganger som i helger og høstferie vil de billigste billettene forsvinne raskt, advarer NSB.

Mandag 22. august sikrer også NSB at det er minst 50.000 ekstra Miniprisbilletter til 199 kroner igjen av de opprinnelige. Billettene spres for øvrig på alle NSBs avganger.

Er du enig? Dette irriterer togpassasjerene

Fly for 199 kroner

Men også for deg som heller vil fly er det flere gode tilbud om du er raskt ute.

Nå har Norwegian lagt ut 300.000 billetter til 199 kroner for en vei, og tilbyr tilbyr blant annet flybilletter fra Kristiansand til Bergen for 199 til 249 kroner for en vei.

"Lavprissalget varer til og med 5. september. Reis mellom 1. september 2011 og 31. januar 2012", ifølge annonsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klikk her for å få oversikt over alle tilbudene.

Les også: Nesten like billig å fly nå som for to år siden

1 million lavprisbilletter

Ifølge SAS' lavpriskalender koster de rimeligste flybillettene 437 kroner per vei. Blant annet flyreiser fra Oslo-Bergen i september.

Bergen-Oslo, Bergen-Trondheim og Bergen-Ålesund og Stavanger-Trondheim koster for eksempel 537 kroner per vei i september.

I morgen, onsdag 17. august, starter SAS' lavpriskampanje med over 1 million lavprisbilletter. Klikk her for å få oversikt over alle lavprisbillettene.

"Bestill senest 29. august og reis mellom 1. oktober 2011 – 31. mars 2012", står det i annonsen.

SAS kan blant annet friste med 399 kroner for en vei i Norge, og tur/retur til New York fra 5049 kroner.

ODD-kampanje

Hvis du er av den fleksible typen, kan du også benytte deg av Widerøes lavprisbillett, som heter "ODD". De er spesialtilpasset dem som kan reise til odde tider og som er tidlig ute med bestillingen.

Ifølge Widerøe er avgangene ganske spesielle, og du er garantert ODD-billett til 395 kroner for én vei. Klikk her for å få oversikt over alle ODD-billettene.