Til verdens største øy

Endelig en turoperatør som satser på Grønland.

Nå kan du få pakketurer til Grønland.
Bilde gjengitt med tillatelse fra Resymé Reiser.
Nå kan du få pakketurer til Grønland.
Bilde gjengitt med tillatelse fra Resymé Reiser. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Turoperatøren Resymé Reiser samarbeider med et dansk byrå for å tilby Grønlandspakker til nysgjerrige norske turister. Selskapet planlegger tre turer i sommer, men kan også hjelpe deg å organisere egne reiser til verdens største øy. Selskapet tyvstartet i fjor med en pakketur, men ønsker seg flere kunder denne sesongen.

Tur 1 viser vei til de gamle norrøne bygdene på Sør-Grønland. Reisen varer i åtte dager, og du betaler 19.350 per person i dobbeltrom. Alle måltider, transport og overnatting er inkludert. Tur 2 er en fottur kombinert med en tur med kystskip. Her overnatter du i telt med unntak av første og siste dag. Turen varer åtte dager, og koster 11.990, inkludert transport, overnatting og måltider. Tur 3 er for fiskeren, med overnatting i telt. 8 dager, pris 12.600 kroner alt inkludert. I tillegg betaler du tilslutningsbillett Oslo - København, 2.600 kroner tur/retur.

Informasjon skal etterhvert bli tilgjengelig på selskapets nettsider, men de er per i dag ikke helt oppdaterte i følge selskapets representanter på reiselivsmessen.

  • Videre til neste reisetips.

  • Tilbake til forrige sak.