Til Syden, koste hva det koste vil!

Nå som fellesferien er i gang, har sydenprisene krøpet oppover, men i august kommer billigturene tilbake for fullt. Klarer du imidlertid ikke å vente helt til da, og har fått nok av øsende pøsende regnvær og iskaldt badevann, kommer du deg til Syden fra 2.795 kroner.

Fra Trondheim til Tyrkia ferierer du i 14 dager inkludert hotell for 2.795. Vis mer

Til Syden, koste hva det koste vil!

  1. Ukens restplasser


Regnet høljer ned og badetøyet ligger innerst i skapet. Badetemperaturene får det til å gå kaldt nedover ryggen på en, og isen smaker ikke som den skal. Fellesferien er altså i gang, på klassisk norsk vis, men sommeren lar vente på seg. Hos ferieoperatørene er det nå naturlig nok lang kø, men fortvil ikke, det er fortsatt ledige plasser på flyene.

I restplassoversikten finner vi nemlig hundrevis av forskjellige restplasspriser og mange ledige reiser for deg som bare må ned til sol og sommer. Hos flyselskapene er det i tillegg fullt mulig å finne relativt billige flybilletter.

På stranden i Tyrkia lever man det søte liv - langt unna regnværet på Huk badestrand. Vis mer


Billigere i august - fra 1.745 kroner

I og med at vi er i juli måned ligger reisekuppbillettene fra charterselskapene denne uken på priser over 2.500 kroner. Den billigste turen vi finner koster 2.795 kroner og går fra Trondheim til Tyrkia, med utreise i løpet av neste uke. Fristende er også en tur til Florida i to uker med Saga, fra 5.595.

Ulempen nå er at mange av de aller billigste reisene som selges er med utreise i august måned. Da fins det reiser fra 1.745 kroner og oppover. Detur er for eksempel i full gang med å selge billige turer til blant annet Marmaris i Tyrkia. Lavere priser enn dette er vanligvis også fullt mulig å finne mot slutten av august om du venter litt med å bestemme deg. De siste tre årene har august faktisk vært billigere enn eksempelvis mai måned, så klarer du å vente med å dra vil du kunne kapre deg en billig tur.

For den som ikke holder ut i regnværet er det imidlertid ikke holdbart å sitte hjemme og vente helt til august. Så hva koster de akutte turene ned til sydenmoroa?

  • Her er de billigste reisene nå.
  • Gode priser - London fra 299

    En tur til happening London i sommer? Ryanair går soleklart av med seieren om å ha den billigste billetten med tur en vei fra 299 kroner. Engelskmennene kommer seg også rekordbillig til Oslo (eller strengt tatt Sandefjord) i sommer med lavprisselskapet. Reiser de 19. juli betaler de 65 kroner en vei, uten skatter, for en ferie blant sinnatagger og vikingskip. Hos Lavprisfly fant vi imidlertid også noen prisgullkorn, for eksempel en reise til Paris fra Oslo med KLM til 1.744 kroner tur-retur, fra 7. til 14. juli.

    Rekordbillig med lavprisfly

    Pakker du reisen din selv kan du få en rekordbillig flybillett med lavprisflyene. De fleste lavprisoperatørene har nemlig utgangspriser en vei til utenlandske destinasjoner til under tusenlappen. Til de mest populære reisemålene kan det riktignok være utsolgt i juli og august, så det gjelder å være fleksibel og bruke god tid på å snekre sammen turen. Les mer om lavprisflyenes tilbudspriser her.