Til Syden for 600 kroner

Nå er det billigsalg på sydenturer. Reis til De greske øyer, Italia, Tunisia eller Kroatia for under tusenlappen!

Til Syden for 600 kroner

  1. Ukens solkupp


I ukene frem mot skoleferien er det latterlig billig å ta seg en sydenferie. Vi fant flybilletter til Kreta, Rimini og Zakynthos for 598 kroner. Vil du ha hotellrom inkludert, kan du få det for helt nede i 798 kroner. Da kan du slange deg på den italienske rivieraen i en uke.

Det eneste aberet er at flyet går i morgen! Trenger du litt mer tid til å planlegge turen, kan du reise for noen hundrelapper mer neste helg.

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.Stort utvalg til under 1.500 kroner

Det er østlendingene som har flest tilbud å velge mellom, men det går også billige turer fra Bergen og Stavanger. Billigste fra Bergen er en uke i Rimini til 598 kroner, uten hotellopphold. Med hotell koster det 898 kroner. Siddisene kommer seg til Larnaca i en eller to uker for 1.195 og 1.495 kroner, også dette uten hotellrom. Slenger du på noen hundrelapper, er hotellrom også fikset.

Med det begredelige været vi har hatt de siste ukene, høres det ikke vondt ut med en uke i Syden. Har du lyst på en rimelig sydentur før sommeren kommer, bør du handle raskt! Ring direkte til reiseselskapene og hør hva de har å tilby. Så er det bare å finne frem badebuksa.

>>Sjekk ukens solkupp her