Til Langtvekkistan med leserne

Namibia, Colombia, Thailand og Marokko? DinSide Reises lesere har vært der. I Reiseguiden tipser de deg om hvor du bør dra.

THAILAND? I Reiseguiden får du tips om Thailand - utenfor Phuket.<br />
<I>Foto: Haakon Stenersen</I>
THAILAND? I Reiseguiden får du tips om Thailand - utenfor Phuket.
Foto: Haakon Stenersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Reiseguiden kan du lese andres tips, svare på innlegg eller selv legge inn reisebrev.

Latin-Amerika

Nelson forteller i dette innlegget hvorfor du ikke bør gå fort i Belize, som han kaller Bob Marleys bakgård.

- Vi opplevde faktisk å bli stoppet av de som bodde der hvis vi gikk for fort¸ og de mente at hvis vi hadde det for travelt så kunne vi jo leie en bil. En bil, tenkte jeg. Bil og bil... Dere har vel sett på sportskanalen en eller annen gang? Og sett Tiger Woods kjøre rundt i en liten kassebil? Vel, det var bilene - golfbil!

Colombia er kanskje ikke et land en forbinder med ferieopplevelse, men også her har DinSides lesere vært. Rune Rasmussen sier følgende:

- Drar du tre uker dit kommer du til å bruke resten av ditt liv til å lengte tilbake.

Asia

En leser som gjerne vil være anonym reiste med sine to små barn til Koh Chang. Der levde hun for 15-20 kroner dagen. I et innlegg i Reiseguiden forteller hun deg. hvor du bør dra.

- Good shit!

Det sier Even om paradisøya Fiji. Han tipser backpackere om hvilke steder som gjelder når du er klar for nye bekjentskaper.

Hørt om Andamanøyene? Sven Roar har vært der og skryter av vakker natur:

- Du kan oppleve koraller, fisker, fugler, sommerfugler og tropisk regnskog på øyene, skriver Sven Roar i sitt innlegg i Reiseguiden.

Andamanøyene ligger i havet syd for Burma og vest for Thailand, men er indisk territorium.

Afrika

SAFARI? DinSides lesere tipser deg.
SAFARI? DinSides lesere tipser deg. Vis mer

Vill jungel, høye fjell og eldgamle skilpadder – det er noe av det Ann Christin opplevde på Seychellene.

- Her lever innbyggerne etter solen. Tidlig opp¸ tidlig i seng. Dagene fylles med fantastisk natur¸ ikke bare kritthvite strender som slikkes av et turkist hav¸ men av vill jungel¸ fjell opp i 900 meters høyde og et fantastisk dyreliv, skriver hun begeistret.

Ann Christin har også et godt tips hva hotell angår og konkluderer med at paradis eksisterer - på Seychellene.

Namibia markedsfører seg som et nytt reisemål.
Bjørg har reiste til det afrikanske landet og er begeistret.

- Jeg kom ned hit til Walvis Bay Namibia i romjulen -96 for å besøke min mann som jobbet for et norsk rederi. Jeg forelsket meg helt i dette vidunderlige landet. Så etter et halvt år i Norge flyttet vi ned hit, forteller Bjørg.

Noen gode tips om hvordan du kan komme deg rundt har hun også.

Lurer du litt på å benytte deg av de mange gode reisetilbudene til Marokko? Hans Petter har besøkt den tidligere hippiekolonien Essoueira. I sitt innlegg forteller han litt om livet i den marokkanske festningsbyen.

Veronica forteller om hvordan det er å reise som jente i Sør-Afrika. Hva hun mener om landet? Hun kaller besøket i Sør-Afrika for Totally take-off

Og til sist: Du kan reise langt av gårde også i Norge. Lise-Marie forteller hvordan effekten av å bli bitt av Svalbardbasillen fortoner seg. Kanskje like bra som Langtvekkistan?

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!