Tid for softis

Sjette runde av DinSide Reises sommerkonkurranse viser at ekte sommerglede kan være noe så enkelt som en softis. Vinnerartikkelen handler om studieliv på Bali.

- Sommeren er like herlig for papegøyene våre som for oss.
Foto: Nina Johnsen
- Sommeren er like herlig for papegøyene våre som for oss.
Foto: Nina Johnsen Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Bidragene strømmer på – juryen har hatt en stri jobb med å plukke ut ukens beste bilde og reiseartikkel.

Sommerens beste softis

- Sommeren er like herlig for papegøyene våre som for oss. De er også med på aktiviteter sommeren har og by på. De er med på ferie og bilturer og på stranden, sier Nina Johnsen.

Johnsen ble ukevinner i fotokonkurransen med et sommerlig papegøyebilde. Hun får et gavekort på en Danmarks-reise for to med Stena Line. Se bildet i stort format her

Vinnerartikkel

- En ting som er helt latterlig irriterende på Bali er alle fjærkreene som dasser rundt over alt. Spesielt hanene. De har ikke sånne hyggelige Kellog's Cornflakes haner som galer et hyggelig kykkelii-godmorgenallesammen-kyyy! når solen står opp. Nei da. De forbanna hanene galer og kakler med rustne fylleskrik i et sett fra kl. tre om morgenen til langt utpå dagen. Øøøøkgøøøhgøh-bakbakbak! (skrik det med skjærende stemme så har du en liten anelse om hvordan det høres ut), skriver Osmund Stray i sitt lange reisebrev fra Bali.

Det er ikke langt mellom de gode betraktningene og de løsslupne kommentarene i Strays reiseskildring. Les artikkelen her.

Bli med du også!


Mer om sommerkonkurransen, hvordan du deltar og hvilke regler som gjelder, finner du her.
Star Tour er hovedsponsor i sommerkonkurransen. Her er premiene du kan vinne:

 • I september kåres de endelige vinnerne i hver konkurranse. De får begge et gavekort fra Star Tour til en verdi av 5.000 kroner.
 • Ukevinnere i artikkelkonkurransen får fire billetter til Hunderfossen Familiepark.

 • Ukevinnere i fotokonkurransen får gavekort for to til Danmark med Stena Line.
 • Ukevinnerne går videre til finalen, sammen med noen utvalgte juryfavoritter. I juryen sitter ansatte fra DinSide og Star Tour. Juryen vil også kåre beste artikkel.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Tidligere ukevinnere

  - Dette bilde er tatt i Sahara, nærmere bestemt noen mil utenfor den lille oasen Farafra i Egypt. Det illustrerer det spesielle
ørkenlyset rundt solnedgang. Har kalt bildet Mars fordi jeg nnbiller meg at det er omtrent sånn det ser ut der, skriver mannen bak et annet sterkt bidrag, Haakon Stenersen.
Foto: Haakon Stenersen
  - Dette bilde er tatt i Sahara, nærmere bestemt noen mil utenfor den lille oasen Farafra i Egypt. Det illustrerer det spesielle
  ørkenlyset rundt solnedgang. Har kalt bildet Mars fordi jeg nnbiller meg at det er omtrent sånn det ser ut der, skriver mannen bak et annet sterkt bidrag, Haakon Stenersen.
  Foto: Haakon Stenersen Vis mer

  Tidligere har fått glimt av et tåkete sommer-Danmark, solnedganger, hytte- og strandliv.

 • Eksotisk solnedgang

 • Sommer i tåkeheimen

 • Baby-blinkskudd fra Anse Petit

 • Sykkelspor i sanden

 • Blinkskudd av barberen
 • Trenger du inspirasjon? Sjekk noen av bildene som kom inn i fjor.
 • Slik deltar du

  Husk å skrive litt om hvor bildet er tatt, og om omstendighetene rundt det. Bildene sender du til oss per e-post, eller i en konvolutt adressert til DinSide Reise, PB 1178 Sentrum, 0107 Oslo. Vi kan ta imot bilder både i digitalt format (jpg), som papirbilder eller lysbilder. Vi kan dessverre ikke returnere bildene som blir sendt inn.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.