Ti reiser under kr 2.000

På jakt etter gode nyttårsforsetter? Reis mer! Nå er det nemlig svært rimelige ferier til salgs.

Prisene faller etter juleferien, og har du mulighet til å ta deg en ukes ferie i januar er det flust med rimelige alternativer. For noen dager siden var det Kanariøyene som dominerte restplassmarkedet, nå er tilbudet langt mer nyansert. Vi har samlet de beste reisekuppene.

Thailand med varmt vann og sikker sol er kun 7.000 kroner unna.
Thailand med varmt vann og sikker sol er kun 7.000 kroner unna. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ti til under 2.000

En uke på Kypros for kun kr 1.595, eller hva med en uke i sommervarme Tunisia til kr 1.995? Utvalget av billigreiser er stort. Vi har lett frem ti turer, inklusiv hotell, som du nå kan få under kr 2.000. Sjekk de billigste turene her.

Eksotisk i 2001

Hvis du har gått lei av å reise til tradisjonelle ”Syden” destinasjoner, begynner det nå også å bli ledige plasser på fly til mer eksotiske himmelstrøk. Thailand har lenge vært utsolgt, nå får du ukesturer til rundt 7.000 kroner. Større utvalg og lavere priser, finner du til Brasil, Barbados og Mexico. Sjekk ledige reiser til eksotiske strøk her.

Billig til New York

Finnair satser nå på å øke belegget på flyene sine ved å senke prisene i siste liten. Normalprisen til New York ligger på kr 5.400 tur-retur, men bestiller du billetten en uke i forveien får du den for kr 2.970. Det er bortimot halv pris. Liknende tilbud finnes til byer som Moskva, St. Petersburg, Tallin, Riga og Warszawa. Mer informasjon om betingelser og priser finner du på ebookers.com.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fortsatt rimelig fra Sverige

I hele høst har vi skrevet om hvor mye du kan spare på å reise fra Sverige. Hard konkurranse på chartermarkedet presser prisene ned til det latterlige. Også denne uken byr nabolandet på oppsiktsvekkende reisekupp. Tur-retur London for SEK 500, to uker i Spania for under tusenlappen, eller en uke i de franske Alpene med hotell for SEK 1.990. Sjekk de beste tilbudene fra Sverige her.

Ukens beste kjøp

Ukens beste kjøp må bli en femdagerstur til London fra Stockholm med svenske Ving. Avreise er den 7. januar, og prisen for flybilletten ligger på SEK 500. Det er mindre enn hva du vanligvis må betale i flyskatter for en rutebillett. Det dukker stadig opp gode priser til London fra søta brors hovedstad. Tidligere denne uken reklamerte Fritidsresor med en femdagerstur inklusiv hotell for kun SEK 795. De ledige plassene ble selvfølgelig solgt unna på dagen, men kan du vente til 14. januar får du samme pakke for SEK 1.295.

Følg med selv!

Få med deg de beste prisene på ferier til nære og fjerne strøk i vår oppdaterte restplassoversikt. Hvis du er i tvil om hvor reisen bør gå, kan du sjekke lesernes egne anbefalinger og reisebrev i Din Reiseguide. Her kan du også selv gi karakterer på reisemål hvor du har vært. Om flyene går som de skal finner du ut i vårt nye verktøy, Fly i rute?