Ti hete under 1.500,-

Syden før jul? Det er nå vinterprisene er på sitt laveste.

Publisert
Sist oppdatert
Billig til Thailand, muligens på grunn av myndighetenes reiseadvarsler knyttet til Thailand og Phuket. <I>Illustrasjonsfoto: Gunnar Homdrum</I> Foto: Gunnar Homdrum
Billig til Thailand, muligens på grunn av myndighetenes reiseadvarsler knyttet til Thailand og Phuket. Illustrasjonsfoto: Gunnar Homdrum Foto: Gunnar Homdrum Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Tidlig desember er tradisjonelt den billigste tiden for sydenhungrige trekkfugler vinterstid. De som våger droppe julestria, kan slenge seg ned i trange charterseter i jakten på en smak av sommer og rikelig dagslys. På den ene siden er det ingen garantier for sommervarme på spanskekysten i desember, men en ting kan du være sikker på: Det er varmere der enn her hjemme. Og reisemål i Egypt og på Kanariøyene er soleklar sikringskost for deg som er lei ullgensere og dovremakko.

 • Knallpriser - ti under 1.500 svenske, og dermed under 1.300 norske!
 • Reiser både til Spanias fastland, Egypt og Kanariøyene, fra Norge og Sverige.

  Prisene følger du på restplassoversikten hos DinSide Reise.

  Ønsker du å se Spanias høyeste fjell er Tenerife stedet å dra.
  Ønsker du å se Spanias høyeste fjell er Tenerife stedet å dra. Vis mer


  Lavpris landet rundt

  Bergen, Trondheim og Stavanger - herfra reiser du billigst om du ikke tar av fra Oslo. Og rundt i landet er det flere reiser der hotell er inkludert blant de billigste.

 • Reisekupp fra hele landet
 • Lokker det mer nærmere ekvator slik at solbrentheten kan garanteres? Eksotiske reisemål florerer ikke akkurat, men hva med Phuket i Thailand for under 3.000 kroner? Det er en veldig god pris, selv når hotell ikke er inkludert. Avreisen går fra Oslo.

 • Flere eksotiske reisekupp finner du her.
 • Storby og juleshopping

  Selv om varmen lokker, er det kanskje storbyreiser vi først og fremst forbinder med denne årstiden. Julehandelen er i full gang i hele Europa, og flere storbyer er lett tilgjengelige fra Norge.

 • Storbyshopping fra 190,-

 • Stor guide til juleshoppingen
 • Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer