Tema og opplevelser

Her er de beste temareisene du får i sommer.

Lei av sol, bad, og strandliv? Vi samlet anbefalinger for deg som er på jakt etter opplevelser. Få også med deg oversikten over reisebyråene som har spesialisert seg på å skreddersy din drømmeferie.

Star Tour – klassiske Hellas

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Opplev det klassiske Hellas. En reise med historisk innhold, som spenner over tre årtusener. Kombinasjonen med avslappende ekstrauke ved stranden gjør reisen enda mer attraktiv. Skandinavisk reiseleder, hotell og halvpensjon er inkludert i pakken som koster fra kr 8.345. Ekstrauke får du for kr 500.

Star Tour anbefaler også ørkensafari i Tunisia. Reise rundt i landet der ”Den Engelske Pasienten” ble filmet. Opplev kontrastrike ørkenlandskap, oaser og fjellandsbyer med firehjulsdrevne Landcruisere. Turen kan kombineres med ekstrauke med sol og bad i Sousse. Pris for en uke med skandinavisk reiseleder, helpensjon og hotell – kr 6.145. Ekstrauke får du fra kr 700.

Apollo – Hellas

Også Apollo anbefaler en rundtur i Hellas. Turen er en kombinasjon av storby, historiske minnesmerker og late dager. Opplev Athen, Korintkanalen, Korint by, Olympia og Delfi med mer. Alternativt kan man avslutte med en badeuke på øya Poros utenfor Athen. To uker i juni får du fra kr 8.500.

Ving – Kreta

Ving anbefaler vårvandring på Kreta. En fantastisk naturopplevelse. Halvpensjon, hotell og drikke er inkludert. En uke får du fra kr 6.545.

Artikkelen fortsetter under annonsen