Ta en potet

Karen Marie Skarshaug serverer ræsprisk (potetpannekaker) på Reiseliv 2004
Karen Marie Skarshaug serverer ræsprisk (potetpannekaker) på Reiseliv 2004 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På Strandsjø potetkafé i Hedmark tar de ikke bare fire eller åtte, de tar alle. Eller for å si det på en helt annen måte, de bruker poteter i alt. Her kan du spise deg mett på alt fra pottis- og gulrotkake og potetsuppe, til klot og mismærduppe.

Strandsjø potetkafé er ikke den eneste skjulte gastronomiperlen (eller kuriositeten, alt ettersom) Hedmark har å by på. ”En veiviser til gode matopplevelser” er en lekker bok som presenterer både produsenter, restaurantører og matpersonligheter i Hedmarken, og du får et bilkart som du kan navigere etter om du vil ta en tur og oppleve det gastronomiske Hedmark du og.



Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!