Sykkelspor i sanden

Ukens vinnerbilde er fra en lavastrand på New Zealand.

Spor i lavasanden på den andre siden av kloden - ukens blinkskudd fotografert av Tommy Skårbø
 Foto: Tommy Skårbø
Spor i lavasanden på den andre siden av kloden - ukens blinkskudd fotografert av Tommy Skårbø
Foto: Tommy Skårbø Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Andre runde i sommerens fotokonkurranse er avgjort. Mens forrige ukes blinkskudd viste et sommerlig Norge, er ukens vinnerbilde et uvanlig strandmotiv fra den andre siden av kloden.

Vulkansand

Ukens vinner er Tommy Skårbø fra Kolsås, som nylig kom tilbake fra en åtte måneder lang reise jorden rundt. På Auckland i New Zealand, reiste de på guidet sykkeltur hvor de fikk se både skog og mark, sandstrender og klipper. Skårbø forteller at både vær og omgivelser var fantastiske, og sier om bildet:

- Det kan se ut som om de to syklistene i det fjerne er på veg bort, men i virkeligheten kommer de mot oss. Min kamerat og jeg var et stykke foran to slitne karer som også var med på turen. De to var fra noen av Stillehavsøyene, og hadde trolig aldri vært med på en treningstur før. En av dem ser da også ut til å velte…!

Vil du se bildet i stor utgave, klikker du her.

Andre godsaker

Fra Tusenfryd i fjor sommer, fotografert av Bjørn Terje Holten. Og bildet er riktig vei. Foto: Bjørn Tore Holten
Fra Tusenfryd i fjor sommer, fotografert av Bjørn Terje Holten. Og bildet er riktig vei. Foto: Bjørn Tore Holten Vis mer

Flere gode bilder kom inn til denne ukens omgang, uten å nå helt opp. For eksempel Bjørn Terje Holtens actionbilde fra Tusenfryd – og ja, bildet vender riktig vei! Full versjon av bildet ser du her.

- Her er vi på berg- og dalbanen på Tusenfryd i fjor sommer, tatt i fart… Her går det unna, forteller fotografen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bli med du også!

Mer om sommerkonkurransen, hvordan du deltar og hvilke regler som gjelder, finner du her.

Star Tour er hovedsponsor i sommerkonkurransen. Her er premiene du kan vinne:

 • I september kåres de endelige vinnerne i hver konkurranse. De får begge et gavekort fra Star Tour til en verdi av 5.000 kroner.
 • Ukevinnere i artikkelkonkurransen får fire billetter til Hunderfossen Familiepark.

 • Ukevinnere i fotokonkurransen får gavekort for to til Danmark med Stena Line.

 • Ukevinnerne går videre til finalen, sammen med noen utvalgte juryfavoritter. I juryen sitter ansatte fra DinSide og Star Tour. Juryen vil også kåre beste artikkel.

 • Trenger du inspirasjon? Sjekk noen av bildene som kom inn i fjor.
 • Slik deltar du

  Husk å skrive litt om hvor bildet er tatt, og om omstendighetene rundt det. Bildene sender du til oss per e-post, eller i en konvolutt adressert til DinSide Reise, PB 1178 Sentrum, 0107 Oslo. Vi kan ta imot bilder både i digitalt format (jpg), som papirbilder eller lysbilder. Vi kan dessverre ikke returnere bildene som blir sendt inn.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.