Sydenuke til 1000,-

Vil du til Syden for en billig penge i sommer, må du vente til august. I juli er prisene høye.

Sydenuke til 1000,-

Sydenuke til 1000,-

  1. Sydenkuppene


Første uke i fellesferien er over, og det er høysesong for sydenturer. Det merkes på prisene. Du kommer deg ikke til Syden for mindre enn 2.500-2.000 kroner nå i juli. Og reiser du fra Gardermoen kan du glemme det. Her er det omtrent ingen plasser igjen. Mulighetene er derimot bedre ellers i landet, spesielt hvis du flyr fra Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Venter du med sydenferien til august, kan du imidlertid komme deg til Middelhavet for 1.000 kroner, dersom du reiser fra Stavanger til Kypros, eller fra Oslo til Dubrovnik. Prisen gjelder bare flybillett.

Sensydentur fra 1.500

Ellers må du ut med rundt 1.500 kroner for å få en uke i sola, uten overnatting. Da kommer du deg til Larnaca på Kypros, Rhodos, Kreta, Faro, Tyrkia og Mallorca. Ingen av disse turene går fra Oslo. Du må fly fra Bergen, Stavanger, Trondheim eller Sandefjord.

Vi sender en tanke til folk i nord, som har opplevd regn og lave temperaturer denne uken. Det eneste gode tilbudet fra denne landsdelen, er to uker på Kreta til 1.800 kroner i midten av august. Flyet går fra Tromsø, overnatting er ikke inkludert.

>>Sjekk ukens sydenkupp

Vi gjør oppmerksom på at oversikten ikke er fullstendig. Sjekk DinSides restplassøk for alle reiser, eller kontakt turoperatørene direkte og hør hvor de har ledige plasser.

Artikkelen fortsetter under annonsen