Sydensol fra 495,-

Fly til Bulgaria eller Tyrkia for 495 kroner, eller få en uke med bosted inkludert for 695 kroner.

Strandglimt fra Bulgaria.
Strandglimt fra Bulgaria. Vis mer

Sydensol fra 495,-

  1. Ukens reisekupp


De billigste reisene i denne ukens restplassliste selges for 495 kroner. Det er kun fly. Men det er gode muligheter til å finne en ukestur for under tusenlappen. Oslo er vanligvis overrepresentert som avreisemål i restplasslistene, men nå er hovedstadsflyplassen heller underrepresentert som avreiseflyplass for de billigste reisene. Denne uken får du gode restplasspriser fra mange norske byer; Stavanger, Bergen, Sandefjord, Trondheim m.fl.

Prisene og tilbudene i denne artikkelen er innhentet 1. september. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du får ferske priser i vårt restplassøk. Dette oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon - mer om dette her.

Ukens billigste: Fly til Bulgaria eller Tyrkia for 495 kroner. Avreisested er Stavanger, og prisen er for fly tur og retur. Dersom du ønsker bosted inkludert i prisen, får du for eksempel en uke i Tyrkia for 695 kroner. Avreise er også da Stavanger. Om du sikter etter toukers-turer, kan du få dette med bosted inkludert for fra 1.495 kroner. Reisemål er Kreta og avreisested er Ålesund.

>> Ukens beste reisekupp

Relaterte artikler:

TEST DEG SELV: Hva kan du om bikinien?
BILDESPESIAL: Sommerens billige solbrillemote
BILDESPESIAL: Sommerens designerbrillemote
BILDESPESIAL: Sommerens badebuksemote
BILDESPESIAL: Sommerens bikinimote