Sydensand fra 1.500,-

Bytt vårpuss og hornmusikk med late dager ved Middelhavet.

Du kan oppleve Rhodos i to uker for knappe 2.000 kroner.
Foto: Karoline Brubæk
Du kan oppleve Rhodos i to uker for knappe 2.000 kroner.
Foto: Karoline Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fridagene i mai kan benyttes til mer behagelige ting enn hagearbeid og isrester på den nye jakka. Fra Sverige får du en uke under Sydens sol for 1.500 norske kroner, og to uker for 2.000.

Prisene og tilbudene i denne artikkelen er innhentet 25. april. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg oppdatert på priser og tilgjengelighet i vår Restplass-liste. Du kan også bestille restplassvarsling til din mobiltelefon – mer om dette her.

Svenskene kupper listen

De aller beste kuppene denne uken er det svenskene som serverer. Den hyggelige kursen på svenskekrona gjør det ekstra attraktivt å handle hos söta bror. Du får en uke på Mallorca, Parga eller Algarve for knappe 1.440 norske kroner – eller to uker på Rhodos eller Lanzarote for rundt 2.000 norske kroner. Kun fly til Roma: 1.040 kroner.

  • Se svenskekuppene her
  • Norske solreiser

    Ønsker du å reise fra Norge, må du ut med rundt 2.000 kroner for en uke under solen. Blant de beste kjøpene denne uken er ukesreiser til Tunisia og Mallorca. Ordner du bosted på egen hånd, kan du fly tur-retur Tunisia og Malaga for rett i underkant av 1.600 kroner.

  • Beste norske sydenkjøp finner du her
  • Ut på tur?

    I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

    Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.