Sydensalget er i gang

Nå begynner det store prisraset på sydenturer i august. Hundrevis av reiser til godt under 2.000 kroner.

Vi har bare resignert - dette ble sommeren som aldri kom.

Men fortvil ikke - har du muligheten til å ta deg en uke fri i august, kan du velge og vrake blant hundrevis av sydenturer. Nå er nemlig det store augustsalget i gang.

Straks skolen begynner i midten av august (20. august i de fleste fylker), dumpes prisene på sydenturer som ikke er solgt ennå.

For under 2.000 kroner kan du reise til alt fra Algarve, Mallorca, Tyrkia, Hellas - og Bulgaria.

>>Her er sydenkuppene

Det var her vi skulle vært i sommer... Foto: Efi Tsiavou
Det var her vi skulle vært i sommer... Foto: Efi Tsiavou Vis mer


Upopulære Bulgaria

Det er påfallende mange ledige plasser til Bulgaria nå. Kanskje ikke så merkelig, siden avisene har skrevet side opp og side med om alt bråket der nede. Men holder man seg unna de verste nattklubb-områdene, skulle det nok gå bra å ta seg en tur til Bulgaria. Det er ingen som har blitt banket opp mens de har ligget og solt seg på Sunny Beach, i hvert fall.

Dersom Bulgaria ikke frister, finnes det mange klassikere du kan reise til. Det er ledige plasser både til Rhodos, Kreta, Kos, Marmaris, Kykladene og Mallorca.

Vi har hentet frem de rimeligste restplassene fra fem byer: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Ålesund. Som vanlig er det flest reiser fra Gardermoen, men også fra Stavanger er det et stort tilbud av restplasser i august.

Prisene refererer til uspesifiserte reiser. Husk at det ikke trenger koste mer en noen hundrelapper ekstra for å få spesifisert bosted. Ønsker du å finne overnatting på egenhånd, kan du bestille bare flyturen. Det koster fra 750 kroner.

Lyst til å ta deg en tur til sola i august? Vær kjapp! Søk deg frem til restplassene som passer på charterselskapenes nettsider, eller ta kontakt med dem direkte.

>>Her er sydenkuppene