Sydensalg: 695 kroner

Vi er inne i den beste kupperioden på sydenferier. Du får to uker i sola for 695 kroner.>>>Ukens sydenkupp

Ta ferien nå! Vis mer

Sydensalg: 695 kroner

  1. Sydenkuppene


Som alltid er det prisras på sydenferier nå i august. Det nærmer seg skolestart, og reiseselskapene vil gjerne fylle opp de siste plassene på sydenflyene.

Det kan du som fortsatt ikke har tatt ut ferie nyte godt av. Akkurat nå får du to uker på Kypros for 695 kroner. Utreise fra Stavanger 14/8, ikke inkludert hotell. Med overnatting, koster turen 1.295 kroner.

Andre rasende billige tilbud er 14 dager i Bulgaria, eller på Rhodos (utreise fra henholdsvis Stavanger og Bergen). også disse uten hotell.

Det er Kypros, Bulgaria, Tyrkia og Tunisia som dominerer restplassmarkedet akkurat nå. Du kommer deg til Middelhavet fra både Stavanger, Oslo, Sandefjord og Bergen. Det er flere titalls turer å velge mellom, og de fleste ligger under 1.800 kroner, hvis du velger en tur med overnatting inkludert.

>>>Ukens sydenkupp

I vårt restplassøk kan du søke etter restplassreiser utfra både reisemål, utreisested, dato og pris. Vi anbefaler deg som vil ha en billig tur i august å være kjapp - de beste tilbudene forsvinner fort. Kontakt også turoperatørene direkte for å sikre deg at sydenturen du har sett deg ut ikke er utsolgt.

Sjekk vårt restplassøk.