Sydenpriser fra 695 kroner!

Nå er det igjen råbillig å ta seg en uke eller to på ferie. Flyreiser till spanske ferieøyer koster fra 695 kroner, og Thailandreise fra under 3.000 kroner.

Gran Canaria er et av reisemålene du kan nå til lavpris i dagene som kommer. Bilde fra Maspalomas: Roger Grimstad Foto: Roger Grimstad
Gran Canaria er et av reisemålene du kan nå til lavpris i dagene som kommer. Bilde fra Maspalomas: Roger Grimstad Foto: Roger Grimstad Vis mer


Mens hele landet avslutter vinterferien, kan restplassjegerne fryde seg over kjempesalg på sydenreiser. Vi finner priser helt nede i 695 kroner, som er helt på nivå med det man finner de aller billigste periodene i året.

Mye ledig - let selv

For å holde deg oppdatert på de beste tilbudene kan du selv følge med i restplassoversikten for oppdaterte priser og nye ledige reiser på markedet. Du kan søke på avganger fra din ønskeflyplass, avganger fra ulike landsdeler. Du kan også begrense søket til storbyferie eller Syden, til land, steder eller større områder. Du kan også velge å få opp kun de reisene der hotellovernatting er inkludert i prisen.

Billigst fra Oslo

De aller laveste prisene finner vi på reiser fra Oslo. Denne uken er det Saga og Ving som slår til med de beste tilbudene, og vi finner reiser både med og uten hotell inkludert, for priser under 1.000 kroner.

Thailandreiser selges også til lave priser nå. Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Thailandreiser selges også til lave priser nå. Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer


Det er også mulig å finne svært gode tilbud på reiser til Thailand nå. Skaffer du hotell selv, slipper du unna med 2.998 kroner hos Apollo. For noen hundrelapper ekstra finnes også reiser der hotelloppholdet er inkludert i prisen.

 • Fra 695 kroner: Her er de godbiter med utreise fra Oslo i tiden som kommer
 • Hvordan er det i Thailand nå? Vår fastboende Thailand-ekspert svarer på leserspørsmål.
 • Dyrere utenfor hovedstaden

  Din mening:

  Hvor foretrekker du å reise fra? (Avsluttet)
  Fra min nærmeste flyplass(70%) 580
  Fra der det er billigst(17%) 145
  Fra der jeg finner tilbud på reiser dit jeg ønsker å dra(13%) 106
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Skal du reise fra andre flyplasser enn Gardermoen, er det kun Bergen og Stavanger som kan vise til tresifrede priser. Fra andre byer må du regne med noen tusenlapper, men så er som regel også hotelloppholdet inkludert i summen du betaler. De beste tilbudene går til velkjente Kanari-øyer.

 • Gode tilbud fra hele landet

 • Gode svenske alternativer

  Om du bor slik til at det er aktuelt å reise fra Sverige, kan svenskene denne uken matche Oslos priser. Spesielt har de mange gode tilbud på reiser til Mallorca.

 • Svenskereiser fra 562 norske kroner.

 • Skal du ikke reise før til sommeren? Her finner du tipsene til hvor det er billigst å dra i fellesferien.