Syden under tusen kroner

Drøssevis av feriereiser selges nå til under 1.000 kroner, se hvor du kan dra, når du kan dra og hvem du må handle fra. Og husk - prisene endrer seg fra time til time - det beste er derfor å følge med selv på Restplassoversikten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
For 795 kroner kan du snart finne deg selv på en strand i Spania. Foto: Anne Trine Haugen & Per Dagsgard
For 795 kroner kan du snart finne deg selv på en strand i Spania. Foto: Anne Trine Haugen & Per Dagsgard Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Svenske turoperatører bruker å slå de norske ned i støvlene, om ikke på pris absolutt hele tiden, så i alle fall på kombinasjonen pris og tilbudsmengde. Slik er det ikke denne uken. Vi finner reisekupp fra utrolige 795 kroner fra Norge - det kan ikke svenskene matche denne uken.

Oslo, Bergen og Stavanger

Ukens prisbombe kommer fra Bergen. Herfra kan du entre fly til Alicante den 9. juni, og komme deg tur - retur Spania for fattige 795 kroner. En eller to uker? Det velger du selv, prisen er den samme torsdag ettermiddag. Også fra Oslo og Stavanger finner vi flyreiser med charterselskapene til under tusenlappen.

 • Her er 15 tilbud til Syden under 1.000 kroner fra Oslo, Bergen og Stavanger.
 • Inkludert en seng å sove i

  Frister det ikke å jakte på bosted på egenhånd, er det ikke mange hundrelapper ekstra som skal til for å sikre rom hele oppholdet. Mens du for eksempel betaler 899 kroner for en flyreise tur - retur Tyrkia, kan du legge på til 1.249 for å få hotell med i prisen.

 • Her er hotellpakker til under 1.300 kroner
 • Har du inntil 2.000 kroner å avse, øker tilbudet dramatisk. Tilbudene finner du i restplassoversikten. Er det mer aktuelt å reise via svenske flyplasser, finner du også oversikt over tilbud fra svenske turoperatører her. Da krysser du av for inkluder restplasser med utreise fra utlandet.

  Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.