Syden på billigtoppen

Ønsker du deg en billig sydenferie før de store hordene av nordmenn tar sommerferie, er det på tide å slå til. Det kryr av solturer for under et par tusenlapper.

Venezia Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I skrivende stund er Aten for 1.295 kroner – inkludert hotell – billigst. Dersom du er superrask både til å pakke og hive deg over telefonen, kan du kapre deg en flybillett tur/retur Venezia for 795.

Tilbudene som er presentert i denne artikkelen er innhentet 31. mai. Du kan sjekke oppdaterte tilbud i vår Restplassliste.

Syden regjerer

Det tydelig høysesong for sydenturene, for det er de typiske sol-og-bad stedene som regjerer på restplasslistene. Og nå er sommeren virkelig på plass rundt Middelhavet, så du kan regne med hete dager. Dersom du har mulighet til å reise i løpet av neste uke, kan du få fra en til to uker under sydens sol for mindre enn to tusenlapper. Hva med en uke på Kypros for 1.495, eller to uker på Rhodos for 1.795 kroner?

Den fullstendige oversikten over sydenkuppene finner du her.

Santorini Vis mer

Gode kupp også utenfor Oslo

Den billigste sydenturen denne uken går fra Oslo, men det er en god del hyggelige priser å spore også fra andre steder i landet. Fra Stavanger kan du for eksempel få en uke på Santorini for 1.595 kroner, og reiser du fra Trondheim kan du få to uker på Gran Canaria for 1.995.

Det er tradisjonelt sett dyrt å reise fra Nord-Norge, men nå kan du få en uke på Mallorca for 2.995 kroner med avreise fra Tromsø. Billigste tur fra Bodø er en uke på Mallorca for 3.795 kroner.

Klikk her for å se kupp fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Bodø og Tromsø.

Langt mellom byene

Det er langt mellom tilbudene på byferie, og få byer å velge i. Dersom du har mulighet til å kaste deg rundt og være på Gardermoen allerede lørdag 2. juni, kan du komme deg til Venezia for 795 kroner. Dersom denne fristen er litt i korteste laget for deg, kan Gullivers Reiser friste med en uke i Aten – inkludert hotell – for 1.295. Er du på jakt etter en rimelig byferie, begrenser tilbudsreisene seg til Aten og Nice.

Klikk her for å se oversikten over de rimelige byferiene.

Vi har innhentet svenskene

Söta bror er også på hugget med rimelige reiser, dersom du kan tenke deg å reise fra Sverige. Du får flyreiser tur-retur Stockholm-Nice og Stockholm-London for 995 kroner. Men for tiden er det ikke veldig mye billigere å reise fra Sverige enn det er å reise fra Norge.

Se de svenske kuppene her.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.