Syden fra 795!

Fortsatt full fyr i reisemarkedet med knallpriser, selv om det fortsatt er høstferieavvikling i deler av landet.

Publisert
Sist oppdatert
Romareisende får ukens billigste reisekupp.
Romareisende får ukens billigste reisekupp. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er fortsatt høstferie i flere fylker, men det synes ikke å legge en demper på priskuttene i reisebransjen. Fortsatt kan du finne veien til middelhavsvarmen for under tusenlappen, og mye å velge i får du for under 1.600 kroner. Vår restplassoversikt viser mer enn 40 reiser til priser under 2.000 kroner. Mange av dem inkluderer hotellopphold i tillegg til flyreisen. Vil du holde deg oppdatert selv uten å være ved datamaskinen, kan du bestille SMS-varsling.

Billigst til Roma

Ukens prisbombe er flyreise til Roma fra Oslo for under 800 kroner. Dessuten får du en uke med hotell på den portugisiske Algarvekysten for 1.295 kroner. Ukens beste priskupp får du med utreise fra Oslo og Trondheim, der nærområdene begge steder har avviklet høstferien før reisene går ut av landet. (Ferieoversikten for hele landet finner du her)

 • Ti under 1.600 kroner
 • Eksotisk

  Du kan være rimelig sikker på at varmen fortsatt holder seg relativt bra rundt Middelhavet. Men utover oktober blir risikoen for kaldt vær og regn stadig større. Heldigvis er det etter hvert mulig å reise lenger av gårde i siste liten om du vil sikre deg mer varme. Et av de beste tilbudene vi har funnet denne uken, er fjorten dager med hotell i Phuket for 5.698 kroner hos Apollo. Blir dette for dyrt, får du en uke med hotell i Egypt for under 2.000 kroner med samme selskap.

 • Ekstotiske reisekupp

 • Se også oversikten over kortferier til fjerne reisemål.
 • Andre godbiter

  Braathens kjører igjen ut sin lavpriskampanje til Middelhavet. For priser fra 1.485 kan du fly til Nice, Barcelona og Malaga mellom den 21. oktober og den 17. november. Alicante-billettene er allerede utsolgt ifølge selskapets informasjon på Internett.

  Vil du heller sette sjøbein, tilbyr DFDS minicruise til København for 490 per person ved bestilling på nett. Colorline tilbyr også nettrabatter, to for prisen for en kan du reise på utvalgte datoer i oktober. Priser fra 380 kroner med MS Color Festival til Hirtshals. Mer informasjon om fergereiser finner du fergeguiden.

  Få reisehjelpen her

 • Finn billige charterturer i restplassoversikten
 • Finn fergeavganger, priser og bestill billetter
 • Se lesernes reisetips, og kom med dine egne vurderinger i Reiseguiden
 • Hva koster det egentlig? Her er valutakalkulatoren

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer