Syden for 995,-

Nå kan du reise til Aten for 995 kroner, eller kose deg på Samos i to uker for 1.595.

Frister det med Santorini for 995 kroner?
Foto: Roald Bergstrøm Foto: Roald Bergstrøm
Frister det med Santorini for 995 kroner?
Foto: Roald Bergstrøm Foto: Roald Bergstrøm Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Nå kan du komme deg til Aten og Akropolis for 995 kroner.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor
Nå kan du komme deg til Aten og Akropolis for 995 kroner.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor Vis mer

Til glede for de som fremdeles har ferie igjen; prisene på restplassbilletter kryper stadig nedover. Bare siden forrige uke har prisene sunket betraktelig. Forrige uke var billigste tur med bosted inkludert to uker på Kreta for 1.998 kroner. Nå kan du få to uker på Samos for 1.595.

Alle priser i denne artikkelen er innhentet 9. august. For oppdaterte priser og tilbud – gå til vår Restplassliste. Du kan også bestille restplassvarsling på SMS.

Billige flyreiser

Aller billigst denne uker er flyreiser tur/retur Aten, Santorini og Alicante. Disse bilettene får du for kun 995 kroner. Mens turene til Aten og Alicante må tas fra Oslo, kan du faktisk komme deg til Santorini for 995 både fra Oslo, Stavanger og Trondheim.

 • Her finner du 12 flykupp under 2.000
 • Her finner du rimelige reiser fra Bergen, Stavanger, Sandefjord og Trondheim
 • Full pakke for under 2.000 kroner

  Dersom du er ute etter billigste reise med bosted inkludert, har du gode muligheter til å komme deg av gårde for under 2.000 kroner. Innledningsvis nevnte vi Samos for 1.595. Men to uker på Rhodos eller Santorini for rett i underkant av 1.800 kroner er heller ingen ublu pris.

 • Se flere kupp med bosted inkludert for under 2.000 kroner her.
 • London for 880 kroner

  Svenskene har hyggelige priser også denne uken – selv om de kanskje ikke ligger veldig mye lavere enn de norske akkurat nå. Billigst fra Sverige er fly tur-retur Stockholm-London for 880 norske kroner. Ellers får du den en uke på både Zakynthos, Egina, Kreta, Rhodos og Kypros for 1.430 norske kroner.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Se hvilke kupp du kan gjøre fra Sverige her.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.