Syd-Europa under 1.000-lappen

Bestiller du nå, kan du komme deg tur/retur Malaga, Alicante, Nice og Paris for under 1.000-lappen fra mars og utover. Vil du reise nå, gjør du de beste kjøpene til over Atlanterhavet.

Mallorca er rimelig fra Sverige.
Mallorca er rimelig fra Sverige. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lavpris ruteflyselskapene omfavner Skandinavia – til stor glede for kalde nordboere. Men det er først om en måned. For deg som ønsker å reise , kan vi her presentere denne ukens reisekupp.

Informasjonen som er presentert i denne artikkelen, er innhentet 7. februar 2002. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg kontinuerlig oppdatert med vår Restplassliste.

Svenskene billigst

Vinterferietider fordyrer reiser fra Norge. Er du på utkikk etter litt rimeligere reiser enn hva norske charterselskaper kan tilby kommende uker, er rådet å reise fra Sverige. Her får du reiser til steder som Mallorca, Kypros og Algarve for under 2.500 svenske kroner – som tilsvarer rett i overkant av 2.000 norske kroner.

Billigste sydenreise vi har funnet fra Sverige, er en uke på Mallorca for 2.095 svenske kroner, med bosted inkludert og avreise fra Stockholm. Togreise t/r den svenske hovedstaden koster fra 614 norske kroner. Dermed kommer denne turen på til sammen 2.333 norske kroner.

Har du to uker å avse, kan det kanskje friste med to uker på Kypros for 2.300, eller to uker på Madeira for 2.500 norske kroner?

 • Det er ikke bare kjøtt som er billigere i Sverige – se reisekuppene her.
 • Norske feriekupp

  Ønsker du å reise fra Norge, er det ikke på sydenreisene du gjør de beste kjøpene akkurat nå. Varme europeiske strøk koster fra 3.295, for en uke med bosted inkludert. For et par hundrelapper ekstra, kommer du deg til metropoler som New York og Boston. Da kommer selvsagt bosted i tillegg, men det er likevel et godt kjøp. To uker i Mexico, Den dominikanske republikk eller på Cuba koster fra 7.400 til 8.000 kroner med norske charteroperatører.

  Spiller penger ingen rolle for deg, kan det kanskje friste med en uke på verdens eneste 7-stjerners hotell, Burj Al Arab i Dubai. Med fly og frokost inkludert, kan du ganske sikkert få en opplevelse for livet – for den nette sum av 27.020 kroner, med Mauri Travel. Per person. Vi anser viktighet av de 20 kronene for noe usikkert.

 • Rimelige flyreiser.

 • Solreiser.
 • Snart kan du oppleve fransk idyll, som dette bildet fra Eze ved Nice. Lavprisselskapet Goodjet starter snart flyvninger til Nice og Paris, fra Göteborg.
  Snart kan du oppleve fransk idyll, som dette bildet fra Eze ved Nice. Lavprisselskapet Goodjet starter snart flyvninger til Nice og Paris, fra Göteborg. Vis mer

  Ukens tips

  Onsdag denne uken presenterte Sterling sine nye lavprisruter fra Gardermoen. Med dette selskapet kan du komme deg t/r solfylte steder som Malaga og Alicante for fra 998 kroner – eller til danskenes hovedstad for samme pris. Flyvningene begynner henholdsvis 9., 10. og 11. mars. Mer om det her.

  Goodjet er et svensk lavprisselskap som 25. april starter flygninger fra Göteborg til Nice og Paris. En t/r billett til fransk romantikk koster fra 960 svenske kroner – som med dagens kurs tilsvarer 788 norske kroner. Togreisen Oslo-Göteborg koster fra 338 norske kroner t/r.

  Antall billetter som selges til de laveste prisene er selvsagt begrenset, så her gjelder følgende råd: Ønsker du deg en rimelig reise til sydligere strøk i løpet av våren/sommeren, så lønner det seg å bestille snarest mulig. Kanskje en ide til sommerferien eller 17. mai helgen?

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.