Sverige

Du finner de fleste svenske utleiefirmaene på Stugguiden.se.


Det er uttallige feriehusformidlere i Sverige. DanCenter er en av de store feriehusbyråene som også har utleieobjekter i Sverige. I tillegg finnes det mange andre svenske utleieformidlere, som opererer både på lokalt og nasjonalt nivå. Stugguiden.se er en idealistisk nettjeneste som gir deg oversikten over utleieformidlere.

Det finnes over 18.000 svenske hytter som er til utleie, både sommer og vinter. 16 utleieformidlere opererer på nasjonalt nivå, og enda flere på lokalt nivå. Her er noen nasjonale utleiere, med varierende antall utleieobjekter:

fritiden.se
1.075 hytter, hus og leiligheter i Sverige, samt et tredvetalls i utlandet; Frankrike, Spania og USA, i tillegg til Norge. Priseksempel: Hytte ved Smålandskysten på 60 kvadratmeter og med plass til seks, for 3.000 svenske kroner uken i høysesong. "Torp" mellom Lysekil og Smögen på 60 kvadratmeter med fire sengeplasser, for 3.600 svenske kroner per uke. Prisene på denne nettsiden er litt omstendelig å finne, ettersom du må klikke deg inn på hvert objekt for å sjekke, og da er det gjerne kun telefonnummer for bestillingsforespørsler.

Stugknuten.com
1.691 hus, hytter og leiligheter i Sverige. Priseksempler: Torp på landet fra 1850-tallet med sengeplass til fire leies ut for 2.000 SEK/uken. Hytte ved sjøen Anten leies ut for 4.000 kroner uken (4 sengeplasser).

stugor.se
40.000 feriehus i Europa og USA; fra Sverige til Spania, Kroatia og Frankrike. Her er det også rubrikkannonser, så du må selv sjekke at opplysningene i annonsen er korrekte. Priseksempel: Lite, solgult hus fra 1923 på 80 kvadrat og med to soverom, leies ut for 4.500 svenske kroner/uken i høysesong. Beliggende i Valdemarsviken i Östergötland. Tilhørende sandstrand og brygge.

DanCenter
DanCenter har utleieboliger også i Sverige. Priseksempler: Fra 4.698 norske kroner for 50 kvadratmeter stor leilighet på gård i Falkenberg, til 17.940 kroner for hytte på 65 kvadratmeter på Ingarö i Stockholms skjærgård. Mange muligheter mellom 7.000 og 9.000 kroner. (Priseksemplene gjelder for leie av feriehus/leilighet med plass til fire, i perioden 16. til 30. juli (to ukers leie).)