Superjumbo-billetter på e-bay

Singapore Airlines legger ut alle billettene til første A380 flight på e-bay.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du lyst til å være med på jomfruturen til det nye gigantflyet Airbus A-380, kan du om ikke alt for lang tid sikre deg billetter til Singapore Airlines første flygning mellom Singapore og Sydney i oktober. Billetten skal legges ut på e-bay og alle inntektene fra auksjonen skal gå til veldedige formål.

Det nøyaktige tidspunktet for flighten er ennå ikke avslørt, og de har heller ikke offentligjort eksakt når billettene vil bli lagt ut på auksjon. Det som er sikkert er at turen har avgang en gang i oktober, og billettene vil bli lagt ut på auksjon "noen uker før flighten", som Singapore Airlines selv uttaler.

Pengene som kommer inn via auksjonen vil bli delt i mellom Medicins Sans Frontieres og lokale veldedige organisasjoner i de to byene flighten går i mellom.

Ennå er det heller ikke kjent hvordan flyene vil bli innredet, og spekulasjonene har vært mange ettersom flere flyselskaper har antydet at de vil installere dobbeltsenger, casinoer og treningssentere blant annet. De eneste som har gått ut med hvordan et fly vil bli innredet, er det australske flyselskapet Qantas. De vil utstyre noeon av sine fly med 450 seter, hvor av 14 vil være første klasse, 72 businessklasse, 32 i en ny type premium økonomiklasse og 332 seter i vanlig turistklasse.

Kilde: The Times


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!