Superbillige storbyreiser

Det nærmer seg så smått jul, og hva kan da vel passe bedre enn en shoppingtur til europeiske eller amerikanske storbyer.

Utsikt over Central Park, New York. Du flyr nå tur-retur Oslo-NY for 3.000 kroner.
Foto: (c)NYCVB Foto: (c)NYCVB
Utsikt over Central Park, New York. Du flyr nå tur-retur Oslo-NY for 3.000 kroner.
Foto: (c)NYCVB Foto: (c)NYCVB Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Beundre Gaudis verk i Barcelona. Flyreisen koster et par tusenlapper.
Beundre Gaudis verk i Barcelona. Flyreisen koster et par tusenlapper. Vis mer

Shopping eller ikke – hyggelige priser på flyreiser innen Europa og til USA innbyr til storbyferie. For deg som drømmer om solfylte og avslappende dager, er det også gode tilbud å hente.

Alle priser og tilbud i denne artikkelen er innhentet 1. november, så vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For å holde deg oppdatert i de siste bevegelsene på restplassmarkedet, kan du gå til vår Restplassliste.

Rimelige flyreiser

Det er dårlige tider for flyselskapene, og gode tider for deg som vil ut å fly. Vi har innhentet 20 gode flykupp, innen Europa og til amerikanske storbyer. USA er fremdeles utrolig billig – du kan reise til New York eller Washington for drøye 3.000 kroner, eller til San Fransisco og Los Angeles for 3.650 kroner.

Dersom du foretrekker å holde deg litt nærmere hjemme, kan du fly til Milano, Barcelona, Roma og Madrid for drøye 2.100 kroner. Og ønsker du deg sol og sommer, kan du fly til Tunisia for 1.400 kroner.

 • Her finner du 20 rimelige flyreiser fra Norge.
 • Sol og sommer

  Vinteren lurer i kulissene, og har for lengst truet gradestokken under 0-punktet. Også denne uken finnes det rimelige utveier for deg som ønsker å unnslippe norske frostnetter. Aller billigst er det å reise til Egypt – du kan få en uke blant pyramidene for rett under 2.000 kroner, eller sågar to uker i Marokko for 2.595 kroner. Ifølge reisebransjen og eksperter er det ikke farlig å reise til disse muslimske landene – dette kan du lese mer om i denne artikkelen.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Her finner du ukens beste charterkupp.
 • Hyggelige svenske priser

  Svenskene har som alltid hyggelige priser å by deg som ikke står tilbake fra å reise via svensk jord. Hva med en uke i Tunisia for 1.370 norske kroner, eller en uke i Marokko eller på Kypros for 1.450 norske kroner? Ordner du bosted selv, kan du fly tur-retur Stockholm-Tunisia for en knapp tusenlapp. Og ønsker du deg et litt lengre avbrekk, kan du få to uker i Egypt eller på Lanzarote for et par tusenlapper.

 • Her finner du rimelige svenske charterkupp.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.