Superbillig i Asia

En ferie i Asia blir garantert rik på opplevelser. Den behøver ikke bli dyr heller. Her er tre av de billigste mulighetene.

Publisert

Styrer du klar av de største byene er Asia sansynligvis det mest budsjettvennlige kontinentet du finner. Tør du i tillegg å ta steget bort fra turistgatene og McDonalds kan du leve som en konge for en slikk og ingenting.

Thailand, ryggsekkturistens hjem – Laos for de tøffe!

Vår nye favoritt! Reisende til Thailand kan neppe skryte på seg å gå nye spor, men til gjengjeld skal du lete lenge etter å finne et mer mangfoldig og lettreist land i sørøst-Asia. Her kombinerer du sløve dager på bortgjemte paradisstrender med spennende kulturopplevelser. Prøv thaimat i sin originale form og overlev en tur med Tuk Tuk taxier i storbytrafikken. Billig er det også! Reisetips og reiserute finner du i DinSide Reises store Thailandguide.

Ønsker du det billigste av det billige kan du krysse grensen over til nabolandet Laos i nord og nyte livet for en slikk og ingenting.

 • Fly Oslo – Bangkok – Oslo: 5.151 kroner med Finnair
 • Dagsbudsjett: 200 kroner
 • Hotell: 50 – 60 kroner per natt
 • Middag på restaurant: 30 – 40 kroner

India, verdens billigste?

Elefantgjeter i India.
Elefantgjeter i India. Vis mer

Du finner vel neppe et land hvor du kan reise så billig som India. Ti kroner gir deg et godt måltid på en ren og grei restaurant, slenger du på en tier til, kan du leke Raj, konge eller hva du måtte ønske. India er landet du reiser til for så å ta ting som det kommer - et år kan kjapt bli lite med tid her. Selv om du kan klare deg for femti kroner dagen, blir livet så langt, langt bedre hvis du dobler beløpet.

Fly til Delhi og beveg deg kjapt videre til Agra hvor du finner verdens mest kjente kjærlighetserklæring, Taj Mahal. Besøk Rajasthan, kongenes land, og se India på sitt mest eksotiske og fargerike. Er du i feststemning kan du prøve deg på psykedeliaens høyborg Goa ved kysten. Ønsker du mer fredlige stranddager kan Kerala være tingen. Kjenn lukten av te i Darjeeling, eller nyt storbykaos i Calcutta. India har alt mellom himmel og jord – og i blant blir det faktisk vanskelig å skille de to.

 • Fly Oslo – Delhi – Oslo: 6.068 kroner med KLM
 • Dagsbudsjett: 150 kroner
 • Hotell: 20 - 80 kroner per natt
 • Middag på restaurant: 20 kroner

Bali – vakkert, masete og billig!

Et ferieparadis i ordets mest rette og utslitte forstand. Bali har lenge vært Indonesias trekkplaster nummer én for turister, de færreste tenker nok egentlig over at de er i Indonesia når de besøker øyen. Her blander det vakre og naturlige seg med effektene av en enorm turistindustri. Om du ikke lar dette plage deg, kan du nyte badeliv, fest og moro for en slikk og ingenting.

Legendariske strandsteder som Kuta og Legian kan neppe kalles vakre, men er skapt for de som liker natteliv og dype drinker. Blir det litt i meste laget er et besøk til kulturbyen Ubud en tilgjengelig og kjærkommen avveksling. Pass også på å få med deg en soloppgang fra toppen av vulkanen Gunung Batur.

 • Fly Oslo – Bali – Oslo: 7.551 kroner med SAS og Thai Airways
 • Dagsbudsjett: 180 kroner
 • Hotell: 20 – 100 kroner
 • Middag på restaurant: 20 – 40 kroner

Les mer om andre billige og spennende feriemuligheter i Afrika og mellom-Amerika.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer