Super-cruiseskip til Oslo

Forbered deg på en våt og adrenalinfylt opplevelse når verdens største cruiseskip inntar hovedstaden.>> Se bilder av Freedom of the Seas

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Ombord i skipet finner du et bølgesurfebassenget hvor du kan brife med surfetalentet ditt.
Ombord i skipet finner du et bølgesurfebassenget hvor du kan brife med surfetalentet ditt. Vis mer

Super-cruiseskip til Oslo

  1. Se bilder av Freedom of the Seas


Hvis du tror cruiseskip er synonymt med pensjonister og dansemusikk vil du garantert sperre øynene opp for Freedom of the Seas. Det gigantiske cruiseskipet er nemlig tilrettelagt for en rekke heftige vannsportaktiviteter, og tilbyr opplevelser som boblebad på utsiden av skipet.

Nå er det også klart at det som skal være verdens største cruiseskip kommer til Oslo, og datoene de båtfrelste bør merke seg er 24. til 26. april 2006.

>> Se bilder av Freedom of the Seas

- Vi er ubeskrivelig stolte over å få verdens største og mest innovative cruiseskip til Norge og Oslo. Dette er noe vi har jobbet for svært lenge, sier Anna-Maija Isachsen, daglig leder for Royal Caribbean i Norden og Baltikum, i en pressemelding.

Fuktig opplevelse

Noe av det mest oppsiktsvekkende med Freedom of the Seas er bølgesurfebassenget. Her kan du låne surfebrett og ri bølgene som om du skulle være på en strand. I det samme området, som har fått navnet H2O-sonen, finner du også to bølgebasseng, vannskulpturer, geysirer og vannstråler som barna selv kan dirigere retningen på.

- Her blir man garantert våt, men man vet ikke når og hvor. Om natten gjør vi H2O-sonen om til en vakker og stemningsfull skulpturpark ved hjelp av belysning. Vi lager også hele området rundt H2O-sonen om til en stor utendørs nattklubb med barer og dansegulv mellom bassengene, sier Isachsen.

Slapp av i boblebadet samtidig som du nyter utsikten over havet. Sa noen romantisk?
Slapp av i boblebadet samtidig som du nyter utsikten over havet. Sa noen romantisk? Vis mer


Hengende boblebad

På utsiden av skipet "henger" to boblebasseng med plass til 16 personer hver. Bassengene strekker seg fire meter ut over begge sidene av skipet, og gir deg utsikt til havet 34 meter nedenfor.

Føler du deg i det eksklusive hjørnet kan du booke inn på President Suite. Lugaren er 113 kvadratmeter stor og har sengeplass til 14 personer. Her får du blant annet fire bad, fire soverom og terrasse med eget boblebad.

Om du vil komme deg vekk fra barneskrik og -mas, kan du ta turen til roligere omgivelser i form av en egen jungelinspirert oase. Du kan også ta deg en klatretur i den 13 meter høye klatreveggen, eller hive deg med på en omgang vannvolleyball.

Freedom of the Seas er for tiden under bygging ved Aker Finnyards verft i Turku, Finland. Dette er det samme verftet som bygde Color Lines nye Kiel-båt, Color Fantasy. Freedom of the Seas skal besøke Oslo i tre dager på sin jomfrutur på vei fra Finland, før ferden går videre til hjemmehavnen Miami.

Relaterte artikler:

Color Line bygger søsterskip til Color Fantasy
BILDESERIE: Color Fantasys flotteste lugarer
BILDESERIE: Color Fantasy - kielbåt med cruiseambisjoner
BILDESERIE: Cruise Control på Celebritys Constellation

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!