Strømstans på berg-og dalbane

Strømbruddet forårsaket stans i alle attraksjonene i fornøyelsesparken i USA.

I Hot Springs, USA, ble 12 personer hengende opp ned i fornøyelsesparken Springs and Crystal Falls. Det var under et strømbrudd at alle attraksjonene stanset, men 12 uheldige ble altså hengende opp ned i berg- og dalbanen X-Coaster, melder nyhetsbyrået AP.

Det tok så mye som en 30 minutter før det lokale brannvesenet fikk hentet personene ned, og øyenvitner forteller om medtatte personer.

- Man kunne lett se hvilke personer som hadde sittet fast i X-Coaster. De var helt røde i ansiktet, forteller Angela Salter som selv ble sittende fast i en annen attraksjon.

Tilskuere jublet da de uheldige ble hentet ned fra berg- og dalbanen, og flere klaget over vonde nakker, hodepine og en person kastet opp etter å ha kommet på bakken.

Passasjer Jay Plummer (37) var den eneste som ble kjørt til sykehus etter hendelsen ettersom han hadde store smerter i nakke og hodet.

Man har ikke i ettertid klart å peke på hva som forårsaket strømbruddet, men man tror at det kan være et dyr eller noe annet som har kommet borti strømforsyningen som har forkludret systemet.