Strømstad på harrytoppen!

I forbindelse med DinSides kåring av verdens mest harry reisemål lot portalen SOL leserne stemme på hvilket av våre utvalgte reisemål som var mest harry. Her er dommen!

DinSide kåret i forrige uke verdens mest harry reisemål med stor respons fra leserne. Og mens vår diskusjonsgruppe kokte over, arrangerte portalen SOL en avstemming hvor leserne selv kunne bestemme hvilken av de ti reisemålene som var mest harry.

Strømstad på topp!

I vår uhøytidelige kåring har vi tatt utgangspunkt i feriemål utenfor Norges grenser som av en eller annen grunn sees på som harry. Flere lesere har etterlyst hjemlige byer på listen, og det er vel ikke forbausende at de nære alternativene gikk rett til topps. Skandinavias representanter, Strømstad og Hirtshals, har nemlig karret til seg de to øverste plassene på listen. Tett fulgt av den kanariske favoritten, Playa del Ingles.

Den andre enden av skalaen var preget av våre mer eksotisk alternativer, Las Vegas og Phuket. Dette bekrefter en tendens charterselskapene også har merket seg: Det er populært å reise langt! Her har du listen i sin helhet, klikker du på stedene kan du se bilder derfra.

Lesernes mest harry reisemål
ReisemålStemmerProsent
Strømstad, Sverige541525%
Hirtshals , Danmark368717%
Playa del Ingles , Kanariøyene307114%
Mallorca, Spania16857%
Ibiza, Spania13726%
Bali, Indonesia13456%
Tijuana, Mexico12855%
Aiga Napa, Kypros12345%
Las Vegas, USA12135%
Phuket, Thailand11805%
Basert på tall innhentet fra SOL 24.05.00


DinSides ti på topp harryliste finner du i denne artikkelen. Få også med deg lesernes kåring av verdens beste strand. Resultatet av kåringen med bilder av de ulike kandidatene finner du her.

Sett karakter på reisen!

Vil du se hvilke ulike karakter leserne har gitt sine reisemål kan du ta en titt på Reiseguiden. Her kan du også sjekke lesernes egne reisebrev. For deg som kunne tenkt deg en tur til sydligere strøk, ta en titt på vår oppdaterte restplassoversikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen