<i>Foto: Guludo Beach Lodge</i>
Foto: Guludo Beach LodgeVis mer

Strender for de hippe


Vi vet ikke hva The Daily Telegraph har satt som kriteriene for at en strand er hip, men de tre utvalgte er nok strender ikke så mange av dine bekjente har vært på.

Quirimba National Park, Mozambique
Det finnes flere vakre strender i Quirimba National Park, og Guludo, tre timers kjøretur nord for byen Pemba, er en av de beste. I Guludo Beach Lodge bor du i luksuriøse safaritelt og spiser fersk fisk under stjernene. Et dobbeltrom koster fra 205 dollar (cirka 1.350 kroner) per person per natt.
På nett: Guludo Beach Lodge

Ha May Beach, Vietnam
Vietnams vestkyst er full av vakre strender. Ha May er en av dem, med utsikt mot Chamøyene. Luksushotellet Nam Hai ligger ved vannkanten, og har 83 villaer til disposisjon for gjestene. Priser fra 300 dollar (cirka 1.950 kroner) per natt for en villa med ett soverom. Da er frokost, drikke, snacks og ettermiddagste inkludert.
På nett: The Nam Hai

Voutoumistranden, Antipaxos, Hellas
Denne stranden er bare tilgjengelig med båt, og er en av få hvite strender på Paxos og Antipaxos. Fredelig strandliv med en taverna som serverer lunsj. Pass på å komme deg med på siste båten tilbake til sivilisasjonen.
På nett: Antipaxos