Strandfrisk midt på vinteren

Her er tipsene for deg som lengter etter sommerlooken.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vinterblekheten er aldri så påtakelig og deilige sommerdager aldri så langt unna som nå, når dagene er korte og vintermørket siger inn over oss. Det eneste som virkelig hjelper er å kaste seg på første og beste fly til sydligere strøk. (Sjekk for eksempel restplassoversikten.)

Har du ikke tid eller anledning til å jakte på sol og strandliv, har vi lett frem produktene som kan hjelpe deg å se strandfrisk ut selv midtvinters.

Blonde ambisjoner

Gold Rush fra John Frieda gir gullskjær til vinterhåret.
Gold Rush fra John Frieda gir gullskjær til vinterhåret. Vis mer
Pudder i varme brunfarger frisker opp vinterblek hud.
Pudder i varme brunfarger frisker opp vinterblek hud. Vis mer

Vil vi gi utenverdenen en illusjon av at vi har sett varmere breddegrader, griper vi først fatt i vintermatt hår. Hos frisøren kan du for eksempel legge deg til solblekede striper. Det får du for noen hundrelapper og oppover.

 • Gjør du det selv, har vi flere produkttips her.
 • Gylden hud

  Det går an å se solbrun ut, selv med mørketid og minusgrader. Noen timer i solarium er alt som skal til, og solsenger kan både leies på timebasis, leies hjem eller kjøpes. Men de siste årene har flere bekymringsfulle meldinger om kreftfare og UV-skader kanskje skremt mange fra å benytte denne metoden. Frykt ikke - solbrun hud kan du likevel oppnå.

 • Her er ekte solbrune juksefarger for huden.
 • Badeliv innendørs

  Selv om ikke du lar deg friste av strandliv ved norske fjorder nå, er det mange muligheter for å ta en varm dukkert selv om vinteren er like rundt hjørnet. De fleste steder finnes det offentlige badeanlegg, og det er også mange private anlegg som kan garantere varmt vann og god lufttemperatur, selv om snøen laver ned.

 • Tidlig i år presenterte DinSide en oversikt over hvor du finner slike badeanlegg.
 • Det lille ekstra

  Som prikken over i'en kan du friske opp neglene med lyse sommerfarger (ikke glem tærne), velge en duft fra flakonger med blomster på, og tømme en bøtte sand på badegulvet. Lukk øynene, stikk tærne i sanden og lat som om du er et helt annet sted...

  God vinter!

  Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.