Strandferie fra 495,-

UKENS REISEKUPP: Nå kan du fly til Mallorca fra 495 kroner, eller få fly og overnatting på den samme øya i fem dager for 695 kroner.

Nå kan dy fly til spansk sol for under 500 kroner. Stranden på bildet er Des Trenc på Mallorca. Vis mer

Restplassreise?

Planlegger du å kjøpe en restplassreise i vår? (Avsluttet)
Ja(52%) 115
Kanskje(30%) 65
Nei(18%) 40
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vi nærmer oss mai, og restplassprisene er på vei nedover. Spesielt til mange av de spanske øyene, er det lave priser å finne akkurat nå.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 8. april. Husk at restplasser er ferskvare, og at prisene og tilbudene endrer seg raskt. Du kan sjekke oppdaterte tilbud i DinSide Reises restplassøk. Denne listen oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; les mer om dette her.

Billig fra Oslo

Det er tett mellom de gode restplassprisene denne uken, men for de beste tilbudene fra norske flyplasser må du reise fra Gardermoen. Vi har samlet de beste restplassprisene vi kunne finne under 1.500 kroner, og alle disse har avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen. De billigste reisene fra andre flyplasser, er byferier fra Haugesund og Torp til London fra drøye 1.600 kroner.

>> Her er 17 restplasskupp under 1.500 kroner.

Svenskereiser

Dersom du bor på Østlandet, kan det være et alternativ å reise fra for eksempel Göteborg, som ligger kun tre og en halv times kjøring fra hovedstaden. Herfra er det mulig å få flyreiser til Mallorca og Tenerife for 800 svenske kroner, eller 736 norske. Du kan få en uke med hotell på Mallorca for fra 1.195 svenske kroner, eller 1.100 norske.

De fleste svenske restplasskuppene denne uken er med avreise fra Göteborg.

>> Her er 15 svenske restplasskupp under 2.000 svenske kroner.

Billigtips på DinSide Reise:

>> Slik finner du restplassene. Klikk her for de beste tipsene.
>> Slik skaffer du deg de billigste feriereisene.
>> Billigflyoversikten: 13 flyselskap flyr deg til 42 europeiske destinasjoner fra 178 kroner hver vei.