Store byer, lave priser

Midt i de roligste ferieukene finner vi ville reisekupp.

Billettprisene til både storby og strand, er billigst fra Oslo denne uke.
Foto: Håkon Særsten
Billettprisene til både storby og strand, er billigst fra Oslo denne uke.
Foto: Håkon Særsten Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Charteroperatørene slenger nå ut restplasser til latterlige priser - flybilletter til Venezia, Malaga, Nice og Aten selges denne uke ut til den nette pris av 1.595 kroner. Aberet med de lave prisene er at du må finne et sted å overnatte på egen hånd. De store byene har et stort utvalg av overnattingsetablissementer, og dersom du ikke er for kresen skulle det ikke by på problemer å finne tak over hodet.

Gjeve storbyreiser for liten penge – se prisene her.

Sydendestinasjoner

De tradisjonelle sydendestinasjonene går også til under 2.000 kroner. Billetter til Costa del Sol, Santorini og Korfu selges alle til 1.998 kroner. Se ukens beste priser til sjø, strand og sol i denne artikkelen.

Stavanger, Trondheim

I forrige uke skrev vi at reisene fra Oslo for første gang på lenge selges til en lavere pris enn reisene fra Sverige. Også denne uken er det Norge som råder på lavpristoppen. Men det er ikke bare hovedstaden som er velsignet med et regn av billigbilletter. Både fra Stavanger og Trondheim finner vi priser som har krøpet ned til under 2.000 kroner. Fra Trondheim kommer du deg til Santorini for den ikke ublu pris av 1.995 kroner. Fra Stavanger flyr du til Costa Blanca og Alicante for 1.995. Heite tilbud fra distrikts-Norge – klikk her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.