Storbyhelg i øst for 2.000,-

Fire flotte byer i øst venter på å bli utforsket. For rundt 4.000 kroner kan to personer dra på storbyhelg til Vilnius, Riga, Tallinn og St. Petersburg. Hmmm ... hvilken by skal du velge?

Publisert
Sist oppdatert


Praha har blitt den nye storbyfavoritten for oss nordmenn. Men hva med de andre østeuropeiske storbyene? For mange er dette ukjent territorium, men hvis Praha faller i smak, vil garantert de andre østeuropeiske storbyene gjøre det samme.

Nyt livet med billig øl på en utekafé i en øst-europeisk storby. Her fra Vilnius. Foto: Vilnius Tourism Foto: Vilnius Tourism
Nyt livet med billig øl på en utekafé i en øst-europeisk storby. Her fra Vilnius. Foto: Vilnius Tourism Foto: Vilnius Tourism Vis merBare fra Oslo - dessverre

Vi har tidligere skrevet om andre alternativer for deg som har et par tusenlapper å bruke på en feriehelg (se lenker nederst i artikkelen). Det er faktisk overraskende hvor mange steder du kan dra for 2.000 kroner - hvis du kan reise fra Gardermoen, vel å merke. Det er stort sett med utgangspunkt i Oslos hovedflyplass du finner de billigste billettene - dersom du må reise fra andre flyplasser, blir det straks dyrere.

Norwegian billigst

Ikke overraskende er det Norwegian som tilbyr de billigste billettene til byer i Øst-Europa. Vi lette lenge og vel for å finne billige flybilletter til østeuropeiske storbyreisemål med andre flyselskaper, både SAS Braathens og landenes egne selskaper, men de ligger langt over Norwegian i pris.

Her er de fire spennende alternativene vi fant:

>> Storbyhelg i Vilnius
>> Storbyhelg i Tallinn
>> Storbyhelg i Warsawa
>> Storbyhelg i St. Petersburg

Andre helgealternativ til 2.000 kroner:
Storbyhelg til 2.000
Nordiske storbyhelger til 2.000
Vinterhelg på fjellet for 2.000

Selv om de konkrete helgeturene i artiklene over gjelder helger i februar og mars, kan de likevel gi tips om hvilke flyselskap og hoteller som har gode tilbud.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer