Storbyferie for under kr 1.000

Det er langt mellom de rabatterte feriereisene på hjemmefronten, men hvis du tar turen over grensen til Sverige kan du få fly- og pakketurer til spottpris.

De siste månedene har vi skrevet side opp og ned om billige reiser fra Sverige. Denne ukens reisekupp blir ikke noe unntak. Har du planer om å reise for en rimelig penge, må du over grensen til søta bror. Du kan selv følge med på prisendringer og de siste tilbudene i vår oppdaterte restplassoversikt.

Superbillig fra Sverige

Start våren tidlig i Roma.
Start våren tidlig i Roma. Vis mer

Mens det er langt mellom rabattene her hjemme, får du ukestur med hotell til London for SEK 1.395 i Stockholm. Ønsker du kun å fly over til metropolen koster det kun SEK 595. Roma og Barcelona står også på billiglisten med liknende priser. Fra Gøteborg får du billige ukesturer til Egypt, Kanariøyene, Spania og Kypros.

Sjekk de beste reisekuppene fra Sverige her.

Tidligere i uken testet vi om det var billigere å kjøpe sommerferien i Sverige, les mer om dette i denne artikkelen.

London og Hellas fra Norge

De norske charteroperatørene selger unna feriereiser med rekordfart. Flere av sommerens reisemål er allerede fullbooket. Prisene på restplassene presses derfor opp, og vi må helt tilbake til midten av januar for å finne siste gang sydenreisene ble solgt for under 2.000 kroner.

Denne ukens billigste er en fire dagers tur til London fra Oslo med Ving. Fly og hotell får du for kr 2.195. Bortsett fra noen spredte turer til Spania og Kanariøyene, domineres restplassoversikten av vårreiser til Hellas.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk de beste tilbudene til Syden her.

Eksotisk i mars

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Mars avslutter vintersesongen for charterselskapene, og nå forsøker turoperatørene å selge unna siste rest av langdistansereiser. Brasil, Mexico, Thailand og Egypt står på menyen. Det har blitt litt rimeligere å reise til Mexico og Thailand, men ellers er prisbildet uendret. To uker i Phuket får du fra kr 6.998, to uker i Mexico koster deg kr 5.995.

Sjekk de beste tilbudene til eksotiske strøk her.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.