Stiga Snow Racer Grand Prix

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Et av testens tyngste testobjekter, som gjør det upopulært å dra opp bakken. Det er også stort og vanskelig å frakte med seg. Pluss for snor med automatisk inntrekk (snoren trekkes inn i akebrettet når du slipper den, som ledningen på en støvsuger) og som i full lengde er lang nok til at selv voksne kan dra akebrettet uten å få det på hælene hele tiden.

Snow Racer er også utstyrt med baklys som kan slås på/av, samt støtdemper på styreskinna og påtegnet fartsmåler – som gir et stort pluss for tøffhet.

Den har testens beste bremser; I vår bremsetest stoppet den på cirka 2 meter med full brems. Du bremser med fotbrems, som er plassert langt fremme, under rattet – som gjør bremsen enkel å bruke. Med fotbrems kan du også holde begge hendene på rattet mens du bremser – noe som er en fordel. Kjøreegenskapene er gode; Du har god kontroll på hvor kjelken svinger, selv med kun én styreskinne.

Du sitter høyt på Snow Raceren, noe som gjør at det er lettere å tippe over og falle av – spesielt dersom svingen blir for krapp.

Veiledende pris: 900 kroner

  • Les vurderingen av neste akebrett i testen.

  • Sjekk resultatlisten.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • image: Stiga Snow Racer Grand Prix


    Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!