Sterling

Fred. Olsen-eide Sterling utvider stadig sine norske interesser, sist med ruter fra Bergen og Stavanger til sydeligere breddegrader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Sterling
[Ugjyldig objekt (NAV)]
image: Sterling


Tilbyr: I tillegg til å kunne bestille flybilletter, kan du også bestille hotellrom via hotelconnect – og ifølge nettsidene få opptil 50 prosent rabatt på romprisen som sterlingkunde. Du lenkes også videre til leiebilbestilling dersom det skulle være ønskelig. Interaktivt rutekart over Sterlings destinasjoner, hvor du kan klikke på ønsket avreiseby og få opp hvilke strekninger som går ut derfra, samt rutetabeller. Informasjon om prisklasser, regler og betingelser. Destinasjonsoversikt med kort flyplassinformasjon som avstand til sentrum, transportkostnader og eventuell lenk til videre flyplassinformasjon, på alle destinasjonene. Du kan sjekke tax-free utvalget og forhåndsbestille. Du kan velge mellom norsk, svensk, dansk og engelsk – og dette gjelder også bestillingstjenesten.

Nettbestilling: Sterling har to billettbestillingstjenester: En hvor du kan søke etter billetter generelt, og en hvor du kan søke etter de aller billigste billettene spesielt. Du søker etter måned, og får de billigste billettene som er å oppdrive i løpet av denne måneden. Bestillingstjenesten er enkel og lettfattelig; du kan krysse av for om du ønsker et videre søk, eller om du kun ønsker priser for en bestemt dato. Du trenger ikke å registrere deg for å bestille. For hjelp til bestilling, må du ringe bestillingstelefonen.

Funksjonalitet: Du må klikke deg inn på en egen side for å finne kontaktinformasjon, men dette er greit å finne. Ellers oversiktlige sider, og grei bestillingsfunksjon.

Terningkast: 4 -
Greie, oversiktlige sider med det nødvendigste av informasjon. Pluss for bestillingstjenesten, som lar deg søke separat etter de billigste billettene.

Nettadresse: www.sterlingticket.com

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!