Start nyåret i solen

Start nyåret i solen

De billigste Sydenbillettene ligger nå under 2.000 kroner. Skal du komme deg til solen for denne prisen, må du ha pakket kofferten og være klar til å reise rett over nyttår.

Publisert

Reiser i romjulen er mer eller mindre utsolgt. Kan du dra av gårde den 2/1 fra Oslo, er det mulig å slikke litt sol langt vekk fra den norske vinterkulda for en billig penge. Vi har også sett på de beste tilbudene fra Sverige akkurat nå.

Billigst fra Norge

De aller beste tilbudene fra Norge går for tiden fra henholdsvis Oslo og Stavanger. Den 2/1 kan du reise til Kypros fra Oslo i én uke for kun 1.595 kroner. Fra Stavanger kan du komme deg billig til Lanzarote. Se oversikten over de aller laveste prisene 20276 TARGET="_top"> her!

Billigst fra Sverige

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fra Sverige kan du komme deg av gårde enda billigere. Til London fra Stockholm reiser du for den nette sum av kroner 795 (5 dager). Prisen gjelder kun fly. Kanskje er du en av dem som savner billige alpeferier fra Norge? Fra Stockholm får du nå flyreiser til de franske og østerrikske
alpene fra kun 900 kroner.

Reiser du over grensa til Gøteborg eller Karlstad finnes det også gode tilbud for de ski- og solhungrige. Reiser til Spania ligger fra 1.695. Vil du besøke Alpene på pakketur med fly og hotell, kan du få dette fra 1.995 med Ving. Se hele oversikten over de beste kuppene fra Sverige 20277 TARGET="_top"> her!

De beste eksotiske reisene

Frister verken Alpene eller Kanariøyene? Vil du lenger av gårde? Her er noen av de aller beste eksotiske reisekuppene du kan fråtse i for tiden. Du kan for eksempel komme deg til både Brasil og den Dominikanske republikk for under 5.000 kroner akkurat nå. Se hele oversikten 20278 TARGET="_top"> her!

Frister Praha?

Eller har du lyst til å prøve noe helt annet? Hva med en reise til Praha? Kalinka Tours har nå juletilbud på midtuke-reiser til den spennende byen i januar. Lyst til å oppleve vakker arkitektur og et mangfoldig kulturliv? Prisene ligger fra 1.875 kroner pr.snute. I prisen inngår flyreiser tur/retur Oslo med CSA og to overnattinger i dobbeltrom med buffetfrokost. Ønsker du tre netter i stedet for to, koster dette fra 2.045 kroner. Priseksemplene gjelder for overnatting på hotell Ariston. Avreise mandager fra Oslo Lufthavn Gardermoen, hjemreise onsdag eller torsdag (22/1-25/1 og 29/1-1/2). Et spennende tilbud for deg som setter opplevelser i høysetet foran sol og sommer akkurat nå. 19663 TARGET="_top"> Her kan du lese mer om hvor billig det er å leve i Praha!

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer