Foto: Lucasfilm
Foto: LucasfilmVis mer

Star Wars-show får premiere i London

Det braker løs 9. april.

Alle Star Wars fans der ute blir sikkert fra seg av iver over å lese dette: Fredag 9. april er det verdenspremiere på Star Wars: A Musical Journey i konsertarenaen O2 i London.

I to timer vil publikum få høre Royal Philharmonic Orchestra spille musikken komponert av John Williams, samtidig som klipp fra de seks filmene vil vises.

Williams, som å er 76 år, har tilrettelagt musikken for musikalen, skriver Daily Mail.

Produsentene har også kontaktet en av filmenes største stjerner for å få denne personen til å være fortellerstemmen i showet. Foreløpig vil de ikke avsløre hvem de har snakket med.

Spesialutstilling

Det er ikke bare showet som frister fansen - det vil også lages en utstilling av effekter, kulisser og kostymer fra filmene. Mange av dem har aldri vært vist frem før.

- Dette vil bli noe helt spesielt for Star Wars fans og alle andre som liker John Williams fantastiske musikk. Det vil ikke bli noe pyroteknikk eller blinkende lys - dette handler kun om filmene, musikken og de flotte karakterene, sa produsent Spencer Churchill til Daily Mail.

- Jeg husker at jeg sto i kø for å se den første filmen i 1977, og Luke Skywalker og Princess Leia fascinerte meg stort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Billettsalget igang

Arenaen O2 tar 17.000 publikummere, og prisen for en billett vil være mellom 30 og 100 pund (cirka 300-1.000 kroner). Billettsalget er allerede i gang. Du kan bestille her: www.o2.co.uk

Etter at showet har gått i London, vil det turnere i Europa, men turneplanen er ikke klar ennå.