Star Wars-show får premiere i London

Det braker løs 9. april.

 Foto: Lucasfilm
Foto: Lucasfilm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle Star Wars fans der ute blir sikkert fra seg av iver over å lese dette: Fredag 9. april er det verdenspremiere på Star Wars: A Musical Journey i konsertarenaen O2 i London.

I to timer vil publikum få høre Royal Philharmonic Orchestra spille musikken komponert av John Williams, samtidig som klipp fra de seks filmene vil vises.

Williams, som å er 76 år, har tilrettelagt musikken for musikalen, skriver Daily Mail.

Produsentene har også kontaktet en av filmenes største stjerner for å få denne personen til å være fortellerstemmen i showet. Foreløpig vil de ikke avsløre hvem de har snakket med.

Spesialutstilling

Det er ikke bare showet som frister fansen - det vil også lages en utstilling av effekter, kulisser og kostymer fra filmene. Mange av dem har aldri vært vist frem før.

- Dette vil bli noe helt spesielt for Star Wars fans og alle andre som liker John Williams fantastiske musikk. Det vil ikke bli noe pyroteknikk eller blinkende lys - dette handler kun om filmene, musikken og de flotte karakterene, sa produsent Spencer Churchill til Daily Mail.

- Jeg husker at jeg sto i kø for å se den første filmen i 1977, og Luke Skywalker og Princess Leia fascinerte meg stort.

Billettsalget igang

Arenaen O2 tar 17.000 publikummere, og prisen for en billett vil være mellom 30 og 100 pund (cirka 300-1.000 kroner). Billettsalget er allerede i gang. Du kan bestille her: www.o2.co.uk

Etter at showet har gått i London, vil det turnere i Europa, men turneplanen er ikke klar ennå.