Star Tour

Vi gleder oss over en tjeneste med lett tilgang på internettsupport, men på tross av det er de ikke de raskeste til å svare.

Star Tour


På Star Tours nettsider kan du både bestille pakkereise, samt bestille kun hotell eller kun fly.

Antall trinn:
Bestillingen gjøres over seks trinn, hvis vi regner den første utfyllingen av informasjonen i venstremargen som et eget trinn.

Pris:
Prisinformasjon kommer i trinn tre, når du velger hotell. Men en detaljert regning er ikke tilgjengelig før etter at du har fylt inn all reisendeinformasjon - altså etter at du har bestemt deg for å bestille reisen. Og det er først da du får totalprisen med alle eventuelle tillegg inkludert, som avbestillingsforsikring og reiseforsikring.

Bostedsinformasjon:
Kataloginformasjon og bilder av bosted tilgjengelig fra trinn tre. Derfra kan man også klikke seg videre til mer generell informasjon om stedet, og vær og vind.

Rabatt ved internettbestilling?
100 kroner i nettrabatt per bestilling.

Bestilling av tilleggstjenester:
Du kan bestille reiseforsikring, avbestillingsforsikring og mat på flyet.

Bestillingstjenestens hukommelse:
Tjenesten husker dine valg, slik at du kan bla deg fram og tilbake, velge andre avganger osv, uten å mått fylle inn infomasjonen på nytt. Du har full kontroll på dine valg underveis, i venstremargen.

Brukerstøtte:
Eksemplarisk plassert informasjon om brukerstøtte i bestillingstjenesten. Du har muligheten til å ringe internettsupport og til å sende e-post. Responstiden på e-post var 2 timer og 42 minutter.

Terningkast: 5

Star Tour


Generelt inntrykk:
Veldig bra med lett tilgjengelig internettsupport. Kan følge bestillingen og egne valg til venstre i bestillingsfeltet, og det er enkelt å klikke seg fram og tilbake i bestillingen - og tjenesten husker dine valg. Ønsker oss detaljert prisoversikt tidligere i bestillingen, og siden de har egen internettsupport hadde det vært ønskelig om de var litt mer i tet hva gjelder responstid.

Nettadresse: startour.no