<strong><B>STÅ OPP:</strong></B> Virgin Atlantic satser på en helt ny type <I>in-flight entertainment</I>. Foto: Virgin
STÅ OPP: Virgin Atlantic satser på en helt ny type in-flight entertainment. Foto: Virgin Vis mer

Stand-up på flyet

Nei, det er ikke du som skal stå. Det er komikeren.

Publisert
Sist oppdatert

Virgin-sjef Richard Branson er ikke kjent for å være særlig tradisjonell av seg, og han er heller ikke kjent for å gå stille i dørene.

Mange foretrekker gjerne at det gås stille i dørene når de er ute og flyr, men det sørger Branson nå for at blir en slutt på - i det minste på deler av Virgin-flåten.

Den såkalte "Little Red"-serien fra Virgin flyr utelukkende innenlands i England , og for å skape ekstra blest rundt rutene lanserer flyselskapet ifølge engelske Telegraph nå en helt spesiell form for underholdning ombord: Stand-up.

LES OGSÅ: Ikke gjør denne klagetabben

Festivalmoro?

Riktig - stand-up som i det Jerry Seinfeld, Ricky Gervais og andre driver med. Nå er det riktignok ikke så store navn Branson og hans mannskap har å skilte med, og øvelsen er tidsbegrenset til perioden rundt den svært populære Edinburgh Fringe Festival. Den går av stabelen i løpet av august, og er blant annet befolket av en rekke stand-up-komikere som forsøker å slå igjennom, eller som allerede har slått gjennom.

Komikere som skal til festivalen får altså anledning til å prøve ut sitt materiale på uskyldige passasjerer på utvalgte avganger, passasjerer som sannsynligvis har betalt gode penger for å fly i fred og ro fra A til B.

I tillegg vil det også dukke opp live-musikk fra band som vi foreløpig ikke vet navnet på, og vi håper passasjerene er glad i støymusikk, for hvem vet hva som skjer når turbulensen kommer midt i opptredenen. Konsertene arrangeres i løpet av september, og gjøres for å skape blest rundt musikklivet i Skottland og Manchester.

Se også hvordan SAS rappet sikkerhetsdemonstrasjonen

Får ikke vite på forhånd

Det fullstendige programmet vil kringkastes gjennom Virgins sosiale mediekanaler, men hvis du tror passasjerene får vite nøyaktig hvilke artister som dukker opp på hvilke flighter tar du feil. Overraskelsen er halve poenget, ifølge Virgin, enten denne er positiv eller negativ, og Richard Branson ønsker med opplegget å "riste opp litt i den engelske flybransjen", ifølge Telegraph.

Virgin har forsøkt seg på liknende stunt tidligere, men med litt mindre volum. De har blant annet servert cocktail-drinker for passasjerer som har kjøpt billetter på første klasse, i tillegg til at de har hatt kunstutstilling for de best betalende passasjerene.

LES OGSÅ: Det er litt av en tur denne kofferten skal på - se videoen!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer