Spøkelseshoteller i USA

En vakker kvinnes voldsomme død, en druknet gutt og udødelig kjærlighet.

Kate Morgan led en brutal død på trappene ved Hotel del Corando i California. På dette hotellet ble forøvrig filmen "Some like it hot" med Marilyn Monroe innspilt.
Kate Morgan led en brutal død på trappene ved Hotel del Corando i California. På dette hotellet ble forøvrig filmen "Some like it hot" med Marilyn Monroe innspilt. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Her kan du sove med spøkelser i USA:

Mysteriet Kate Morgan

Den unge Kate Morgan skrev seg i 1892 inn under falskt navn på Hotel del Corando i California. Fem dager senere ble hun funnet død i trappen ned til stranden.

Undersøkelser i etterkant av det dramatiske dødsfallet avslørte at Kate Morgan reiste rundt og gamblet sammen med sin ektemann. Det er sagt at Kates oppgave var å distrahere andre spillere, slik at det ble lettere for ektemannen å vinne.

Etter en krangel med ektemannen ble hun boende på hotellet, i påvente av at mannen skulle dukke opp. Etter fem dagers venting ble hun altså funnet død. Noen sier at hun tok sitt eget liv i hjertesorg, mens andre mener at hun ble drept av sin ektemann.

I dag skjer det mystiske ting på rom 3312, hvor Kate Morgan bodde sine siste dager. Det er rapportert om blinkende lys, TV-apparat som slår seg av og på, en uforklarlig bris i rommet, ting som flyttes rundt, dører som åpnes og lukkes, brå temperatursvingninger og uforklarlige stemmer og andre lyder. Noen hevder endog å ha sett gjenferdet etter Kate Morgan.

Det er også rapportert om merkelige hendelser fra det tilsluttende rom 3502, som er antatt benyttet av en kammerjomfru som kan ha sett det dramatiske dødsfallet, eller kjente omstendighetene rundt det.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hotel del Corando, 1500 Orange Avenue, Coronado, California, USA. Telefon: +1 619-435-6611

Våt gutt

En søkkvåt, bortkommen gutt ble observert på rom 310. Da noen fra hotellstaben kom for å ta hånd om gutten, forsvant han – og etterlot seg kun våte fotspor. Det sies at denne gutten druknet i hotellets originale svømmebasseng, som var plassert under det som nå er rom 310.

Hotel Jerome, 330 East Main Street, Aspen, Colorado, USA. Telefon: +1 (800) 331 7213

Udødelig kjærlighet på Don CeSar Beach Resort and Spa i Florida.
Foto: Don CeSar Beach Resort and Spa
Udødelig kjærlighet på Don CeSar Beach Resort and Spa i Florida.
Foto: Don CeSar Beach Resort and Spa Vis mer

Udødelig kjærlighet

En ulykkelig kjærlighetshistorie med en lykkelig slutt? Det rosa palasset ble bygget i 1925 av Thomas Rowe, som en kjærlighetserklæring til hans eneste rette, den spanske operasangerinnen Lucinda.

Det elskende paret ble imidlertid skilt av hennes foreldre, som forbød dem å se hverandre igjen. I palasset bygde Rowe en fontene av en engel, som han hadde lovt sin elskede. Lucinda fikk aldri se palasset som var bygget i hennes ære. Fra sitt dødsleie skrev hun i et brev til sin elskede Rowe at de hadde funnet hverandre en gang – og at de ville finne hverandre igjen. Hun lovte å vente på ham ved engle-fontenen, slik at de kunne dele sin udødelige kjærlighet.

Det sies at paret møttes igjen etter hans død – og de er observert spaserende rundt palasset og ved stedet der engle-fontenen en gang var.

Don CeSar Beach Resort and Spa, 3400 Gulf Boulevard, St. Pete Beach, Florida, USA. Telefon: +1 (800) 282-1116