Spisesteder

Ta med din egen vin, spis gratis hjemme hos innfødte, eller bestem selv hva du vil betale for middagen på restauranten.

Spisesteder


 • Ta med din egen vin - Bring Your own wine - er et konsept du finner i flere land og byer i Europa og Amerika, men selvsagt ikke i Norge. Ennå, i alle fall. Her er det penger å spare på å kjøpe en rimelig flaske rødvin i butikken, og ta med den til restauranten - så åpner servitøren flasken ved bordet ditt, og du kan bestille mat fra menyen som ved enhver annen restaurant. Det er slike restauranter både i København og London.

 • Bestem regninga sjøl! På restauranten Just around the Corner i Finchley Road, London, kan du selv bestemme hva du skal betale for maten. - Betal lite, selvsagt!

 • Spis med de innfødte - nesten helt gratis. Organisasjonen Global Home Dinner & Culture Exchange ar et tilbud om gratis "hjemme hos"-middager i mange kanter av verden. Du registrerer deg i deres database, betaler en medlemsavgift på 35 euro for seks måneder, eller 50 euro for ett år, og så er det bare å invitere deg selv på middag til noen av de andre medlemmene av middagsutvekslingsorganisasjonen. Du må spise det som blir servert.

  Ekstern lenke: Globale hjemmemiddager

 • Velg sidegatene. Dette er kanskje selvsagt, men likevel: Styr unna de verste turiststrøkene, og velg heller restauranten i sidegaten fremfor den prangende i hovedgaten. I mange tilfeller får du både får bedre mat, bedre service og mer valuta for mindre penger.
 • Bla videre i våre beste sparetips:

  >> Flybilletter
  >> Charterreiser
  >> Bosted
  >> Transport på reisemålet
  >> Severdigheter